Selamın aleyküm bayramınız mübarek olsun. Bana api kurulumu için yardım edicek bir arkadaşım kardeşim varmı dır. Bir türlü başaramadım. Hayırlı forumlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sms gönderme sms doğrulama ve arama apisine apisi detay verirseniz en azından yardımcı olmaya çalışalım.
siteyi api docs cart curt at bakalımSms gönderme sms doğrulama ve arama apisi
APİ için kullanılacak yazılım kodların hazır mı?Selamın aleyküm bayramınız mübarek olsun. Bana api kurulumu için yardım edicek bir arkadaşım kardeşim varmı dır. Bir türlü başaramadım. Hayırlı forumlar
Hiç bir yok o yüzden konu açtım koddan anlasam sorun olmazdı ustad ben anlıyorum destek olurum dersen baş üstüneAPİ için kullanılacak yazılım kodların hazır mı?
Özelden attimsiteyi api docs cart curt at bakalım
Google'da Twilio API(üstelik epey bilindik olduğundan) olarak arama yaparsanız gereğinden fazla kaynak bulursunuz.Sms gönderme sms doğrulama ve arama apisi
Elimden geldiğince yardım ederim tabii ki. İstersen birkaç örnek vereyim böylelikle kafanda daha iyi tasarlarsın. Başlangıç seviye için de Python API öneririm bu arada. Örnekleri de Python olarak atacağım.Hiç bir yok o yüzden konu açtım koddan anlasam sorun olmazdı ustad ben anlıyorum destek olurum dersen baş üstüne
Ustad yarın tw ile beraber yaparsak güzel olur Python kurulumunda çoğu zaman hep hata alıyorum ne dersin?Elimden geldiğince yardım ederim tabii ki. İstersen birkaç örnek vereyim böylelikle kafanda daha iyi tasarlarsın. Başlangıç seviye için de Python API öneririm bu arada. Örnekleri de Python olarak atacağım.
Ya bendeki sorun var anlamadım hep Bi takılıyorum yada birseyleri hata yapıyorum anlamadımGoogle'da Twilio API(üstelik epey bilindik olduğundan) olarak arama yaparsanız gereğinden fazla kaynak bulursunuz.
Olur, hatta istersen ben Python kurulumunda alınan hatalar ile ilgili videolar da atabilirim. Böylelikle daha da bilgilenmiş olursun.Ustad yarın tw ile beraber yaparsak güzel olur Python kurulumunda çoğu zaman hep hata alıyorum ne dersin?
Videoda al birlikte de yapalım çok daha güzel olur çok teşekkür kral yardımın için. Bu arada şuan kurdun mu konusmandan halletmiş gibi duruyorsunOlur, hatta istersen ben Python kurulumunda alınan hatalar ile ilgili videolar da atabilirim. Böylelikle daha da bilgilenmiş olursun.
Python Kulübü'nde bulunduğum için Python konusunda az çok tecrübe kazanmıştım. Ama şöyle bir şey var ki Python bilgin hiç yoksa en baştan başlayalım. Olur mu?Videoda al birlikte de yapalım çok daha güzel olur çok teşekkür kral yardımın için. Bu arada şuan kurdun mu konusmandan halletmiş gibi duruyorsun
Üstad bende arıyorum yardımcı olur musun? Telegramin varsa nick verir misin konuşalım.Hiç bir yok o yüzden konu açtım koddan anlasam sorun olmazdı ustad ben anlıyorum destek olurum dersen baş üstüne
Özelden attim