Apple Mac OSX Leopard - ISO - 6 GB

bLoOdLusT1912

Kadim Üye
1 Ağu 2007
5,470
41
8fcevsx.jpg




7xsl7j7.jpg



8288w9e.jpg




6xghwnr.jpg



1. Macintosh... Sorunsuz çalisir...

Mac kullanan ve bilgisayarini çok seven milyonlarca kisiye sorun: Neden hayatlarinin en önemli parçasi haline geliyor? Çogunun su cevabi verdigini duyarsiniz: “Sorunsuz çalisiyor, yapmak istedigim herseyi Mac’imde yapabiliyorum.” Sadece bir Mac’te donanim ve yazilimin kusursuz bütünlügünü bulursunuz. Sadece bir Mac’te bilgisayari gelistiren kisilerinde üzerinde çalistirdigi isletim sistemini gelistiren kisilerinde ayni kisiler oldugunu görebilirsiniz. Macintosh’u kutusundan çikardiginiz anda benzersiz tasarim ve mühendislik deneyimini yasamaya hazirsiniz. Baska bilgisayarlarda ek donanim niteliginde sunulan birçok teknoloji Macintosh’larda standart olarak bulunur: USB, FireWire (IEEE. 1394), Ethernet, Modem. Mac, ayni zamanda kablosuz teknoloji için yerlesik antenlere sahiptir. Her Macintosh ile çogu yazici, dijital kayit cihazi, klavye, yedekleme cihazi, dijital fotograf makinasi ve MP3 oynaticinin sürücüleri yüklenmis olarak gelir, böylece bu cihazlari uygun kapilara taktiginiz zaman hemen çalismaya baslarlar.


2. Sorunsuz performans


PC’lerde sürekli karsiniza çikarak sorun oldugunu bildiren mavi ekrandan bunalmadiniz mi? Bizce vedalasmanin zamani geldi. Mac OS X’in korunmus bellek kullanimi sayesinde bir uygulamada meydana gelebilecek bir sorun, isletim sisteminin veya diger uygulamalarin çalismasina engel olmaz. Mac OS X, yüzlerce firmanin, üniversitenin ve hükümetin çok önemli uygulamalarinda tercih ettigi güvenilir UNIX sistemi üzerine kurulmustur.



3. Dijital müzikte devrim yaratan tasarim


Elestirmenlerin hepsi ayni görüste; iTunes yazilimi yalnizca Mac’inizde dijital müzik dinlemenin en keyifli yolu olmakla, ayni zamanda tasarimi ve kapasitesi ile devrim yaratan iPod'la mükemmel uyumu sayesinde müzik koleksiyonunuzun hep yaninizda bulunmasini saglar. Simdi iTunes’un yeni özelligi iTunes Music Store ile yüzbinlerce sarkinin önizlemelerini dinleyebilirsiniz. iTunes ile CD koleksiyonunuzdaki sarkilari dijital ses dosyalarina dönüstürmek çok kolay. Kendi müzik listelerinizi olusturarak o anki ruh halinize uygun sarkilari dinleyebilir ve sarkilarinizi tek bir tiklama ile CD’ye basabilirsiniz. El çantaniza ya da cebinize sigabilen boyutlari ve hafifligi ile ideal yol arkadasiniz olan iPod’un en yüksek kapasiteli modeli 10,000 sarki saklayabilir. Sarkilarinizi iTunes yazilimindan FireWire kablo ile inanilmaz bir hizda aktarirsiniz. Windows ve Mac uyumlu iPod’lar Apple’in iLife uygulamalarinin avantajlarindan faydalanirlar. Örnegin, iTunes müzik arsivinizi iPhoto slayt gösterilerinde, iMovie yapimi filmlerinizde veya iDVD tasarimlarinizda kullanabilirsiniz.



4. Dijital fotograf makinanizdan zevk almanin zamani geldi


iPhoto, fotograflarinizi saklamanin, düzenlemenin ve paylasmanin en kolay ve eglenceli yollarini sunuyor. Mac’lerle standart olarak gelen bu yazilim ile fotograflarinizi kolaylikla yükleyebilir ve ister baski isterseniz Internet siteniz için ihtiyaciniz olan tüm araçlara sahip olursunuz. Farenizi, tiklarken imleci fotograflariniza dogru hafifçe sürüklerseniz, iPhoto’nun fotograflarinizin minyatür çizimlerini büyültüp küçülttügünü görürsünüz. Her bir fotografinizi detayli olarak veya yüzlercesini ekraninizda ayni anda görüntüleyebilir ve aradiginizi binlerce resim arasindan saniyeler içinde bulabilirsiniz.



5. Dijital eglence merkeziniz


Günümüzün dijital yasam gereksinimlerini karsilamak için tasarlanan iLife yazilim paketi ile sadece birkaç dügmeye tiklayarak kendi tasarimlarinizi olusturabilirsiniz. iTunes ve iPhoto’ya ek olarak iLife paketinde GarageBand, iMovie ve SuperDrive sürücüye sahip tüm modeller için iDVD bulunur. Mac’in kendisi gibi iLife paketindeki uygulamalarinin da kullanimi kolaydir ve birlikte kusursuz çalisirlar. GarageBand’de beste yapin, sonra iPod’da dinleyin veya montajini yaptiginiz filmi ekleyin. iMovie’yi, ev videolarinizi profesyonel filmlere dönüstürmek için kullanin ve arkadaslarinizin filminizi seyrederken siklikla nasil yaptiginizi soracaklari film müzigini, efektleri ve basliklari ekleyin. iDVD ile fotograflarinizi ve filmlerinizi bastiginiz DVD’leri çogu DVD oynaticida seyredebilirsiniz.



6. Herzaman yaninizda


Dizüstü bilgisayarlarin her zaman birinci sinif kalitede olmasi gerektigine inaniyoruz. Bu yaklasimla tasarladigimiz PowerBook ve iBook modellerimiz ince ve hafif olmakla beraber size masaüstü bilgisayarda çalistiginizi hissettiren keskin ve net ekranlar sunar. Bütün modeller, bazi sözde dizüstü denilen bilgisayarlarin ek donanim olarak gördügü en son teknolojiler ile standart olarak gelir; örnegin yerlesik optik sürücüler, USB, FireWire, Ethernet, modem, video çikisi, Wi-Fi. Karsilastirma size kalmis; PC’niz tek bir sarj ile kitalararasi yolculuk yapabilir mi? Sistemi sadece kapagini kapatarak uyutabilir misiniz? Uykudan hemen uyanir mi? Sizin PC dizüstünüz sistemi tekrar baslatmaya gerek olmadan Ethernet, modem ve kablosuz baglanti arasinda otomatik geçis yapabilir mi? Macintosh yapar!



7. Internet için yaratilmis


En son ne zaman bir PC’yi Internet için ayarladiniz? Macintosh’ta bu sikici ayarlara gerek yok. Mac kullanan herkes, hatta hayatinda hiç bilgisayara dokunmamis biri bile kurulumdan itibaren 15 dakika içinde Internette gezinebilir. Mac’inizi kutusundan çikarinca neler yasayacaksiniz: Siz iletisim bilgilerinizi ve e-postalarinizi alirken diger platformlarda bulunmayan özellikleri ile Safari ve Mail uygulamalarinin Internette gezinmeyi ve e-posta almayi Mac’te nasil keyifli bir hale getirdigini göreceksiniz. Sohbet mi etmek istiyorsunuz? Mac OS X’in yerlesik iChatAV uygulamasi, AOL Instant Messenger (AIM) ile kusursuz çalisir, ayrica Yahoo Messenger ve MSN Messenger’in Mac versiyonlari da vardir. Bir sürü Internet araç seçenegi arasindan QuickTime birinci sinif bir video yayincilik yazilimidir ve QuickTime 6’dan daha iyi dijital medya deneyimi yasatabilecek bir ürün yoktur. Mac’te ayni zamanda kablosuz olarak video yayini yapabilir, sohbet edebilir, e-postalarinizi alabilir ve Internette gezinebilirsiniz. Mac’lerin tümü Wi-Fi (IEEE 802.11g) için hazir olarak gelir; buna AirPort diyoruz.



8. Office yine ayni Office


Mac’e geçis çok kolay çünkü daha önce kullandiginiz uygulamalari kullanmaya devam edeceksiniz. Mac OS X için olan Microsoft Office 2004’te bütün özellikleri ve kisayol komutlari ile bildiginiz Word, Excel, PowerPoint uygulamalari bulunur. Bu uygulamalarin Macintosh versiyonlari özel olarak gelistirilmistir. Office dokümanlari ise Mac ve Windows arasinda tamamen uyumludur, böylece hesap çizelgelerinden sunumlara kadar herseyi paylasabilirsiniz. Office’in ötesinde ise Mac OS X için özel olarak tasarlanmis 10,000’den fazla uygulama bulunur.



9. PC ile mükemmel uyumluluk

Standartlar, herkesin uyum içinde çalismasini saglar. Apple bu yüzden birçok kisinin ilk tercihidir. Örnegin; Mac’te bulunan ag yazilimi PC’lerin kullandigi ayni teknolojilerin üzerine kurulmustur, bu sayede PC’ler ile dosya veya yazici paylasimi gibi isleriniz sorunsuz yerine getirilir. Ayrica 802.11g kablosuz standardini destekleyen teknoloji ile evinizde veya ofisinizde AirPort veya baska bir kablosuz erisim noktasi kullanarak kablosuz bir aga sahip olabilirsiniz. USB veya FireWire ile baglanan çogu yeni çevrebirimleri PC veya Mac’lerde kolaylikla kullanabilirsiniz.


10. Kusursuz güzellik

Tasarimcilarimiz ve mühendislerimiz, her yeni Macintosh modelin her milimetresinde ve kullanici arayüzünün her detayinda ustaliklarini sergilediler. Sonuç: Her biri tasarim dünyasinda devrim yaratan ergonomik ürünler; iMac, PowerBook, iPod, iBook. Detaylari ve tasarimi incelediginizde nasil incelige sahip birer eser olduklarini görebilirsiniz; iMac’in alt gövdesinin güvenligi için yaylanarak açilan vidalar, herkesin basit bir yapistirici koyabilecegi lazerle çizilmis özel parçalar, iMac ve eMac’in dayanikli polikarbon kaplamasi, Power Mac G5’in alüminyum kaplama muhafazasi, Mac bilgisayarlarin hepsi ile gelen zarif tasarimli optik fare, iBook ve PowerBook’un bellek eklerken açtiginiz kapilarindaki yönergeler, hepsi ustaligin ayrintilarda gizli oldugunu bize gösteriyor.

Tasarimin her ayrintisinda ve sistemin dayanikliliginda Macintosh ayricaliginin farkina varacaksiniz. Yüksek performansta serisinde dünyanin en genis ekran dizüstü bilgisayari olan PowerBook’lara bakin. Dünyanin en hizli kisisel bilgisayari ünvanina sahip Power Mac G5’i inceleyin. Gerçek tasinabilirlik sunan iBook’u görün. Bilkom eStore’a veya Bilkom Yetkili Bayilerine gelerek Macintosh’lar ile tanisin. Merak ettiginiz birçok sorunun cevabini Macintosh’lari görünce bulacaksiniz.
_______________________________________________
GEREKLİ DONANIM:

Anakart : (Aşağıdaki chipsetlerde Anakart)

ATI RS480 - RS482
Intel E7205 chipset, Intel E7210 server chipset
Intel 845/845G, 845MP, 850E, 855GM, 865, 865GBFL, 865PE, 875, 915P, 915G, 925X, 925XE, 945P/G, 955X, 965, 975
nVidia nForce 3, nForce 4 SLI, nForce 4 Ultra, nForce 4 410 + GF6100 IGP
VIA K8T800, K8T890, K8M800, P4M266A, PM800
AMD 8151, 8311, 8111
SiS 756, 745, 661, 662, 648FX

Cpu:

Minimum SSE2 desteği olan bir Cpu (Cpu'nuzun SSE2 desteği olup olmadığını Cpu-Z programı ile öğrenebilirsiniz)

Link: http://www.cpuid.com/cpuz.php

Athlon64 2800+ , Athlon64 3000+ (Venice, s939), Opteron 146, Opteron 170 dual-core (Socket 939)
Opteron 240, Athlon 64 3200+(Socket 754), Athlon 64 3200+ Venice(Socket 939), Athlon 64 3400+(Socket 754)
Athlon 64 3500+ Clawhammer(Socket 939, Athlon 64 3500+ Venice (Socket 939), Athlon 64 3700+, 939, San Diego
Athlon 64 3700+ (Socket 754) Clawhammer, Athlon 64 3800+ Venice (Socket 939) , Athlon 64 4000+, 939, San Diego, Athlon 64 X2 3800
Athlon 64 X2 4200+ , Athlon 64 X2 4400+ (Socket 939, 2x1MB L2), Athlon 64 FX-60 (Socket 939, 2x1MB L2)
Sempron 2800+, Sempron 64 2800+ , Sempron 64 3000+ , Sempron 64 3100+, Turion 64 ML-37, Turion 64 X2 TL-50
Pentium D 805 , Pentium D 820 , Pentium D 920/930/940/945/950
Pentium 4 506 Prescot, Pentium 4 524, Pentium 4 530, Pentium 4 630, Pentium 4 640, Pentium 4 2.8c, Pentium 4 2.8
Celeron D 320s, Celeron D 325, Celeron D 326, Celeron D 336, Celeron D 340, Celeron M 1.3, Celeron M 410
Pentium M Banias (400MHz bus), Pentium M Sonoma (533MHz bus)
Core Solo T1xxx Napa (667MHz bus)
Core Duo T2xxx Napa (667MHz bus)
Core2 Duo T5xxx & T7xxx "Merom" (667MHz bus)
Xeon Prestonia Core, Xeon 1.7 GHZ (Socket 603)
Centrino 2.0Ghz

(Bu Cpu'lar Referans olarak verilmiştir SSE2 desteği olan tüm Cpu'lar ile çalışmaktadır..)


İndirmek İçin TIKLAYINIZ
(5 ayrı sunucudan download yapabilirsiniz)


Alıntıdır
 

QUAK3

Yeni üye
23 Şub 2008
6
0
Dostum biraz geç oldu ama harikasın tesekkur edrerim sana fakat eksik driver ları nereden indireceğiz?
 

thinkerbig

Yeni üye
27 Şub 2008
1
0
arkadaşlar ben dvdden boot yapamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.özellikle QUAK3 kardeşim sen sanırım kurmayı başardın pcye, eksik olan driver sormuşsun. nasıl boot ettin yada isoyu nasıl yazdın özel bir işlem varmıdır? 7.5 gb indi ama bir işe yaramıyacak yoksa...
cevabınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkür ederim...
 

dilgin21

Yeni üye
4 Kas 2009
1
0
çoluk çocuk paylaşımı bu kadar olur işte hep ugrasmakla geçer kardeşim ...... adam gibi paylaşım yapan varsa paylaşsin site görevliileri bu bölümde bir sürü ölü link ve saçma sapan konular var bir el atin bu linlere yahu yada çocuk çocuk ugrasmasin.... YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL YADA GÖZÜME GÖZÜKME by_akrep
 

pomon 333

Katılımcı Üye
10 Eyl 2009
575
0
THT Anasayfasında...
SAÇMA SAPAN DEİL KONU 2007 YE AYİT DİKKAT ET SEN SAÇMALAMA zikir KARDEŞ LİNK:İndirmek İçin TIKLAYINIZ

KIRMIZI YAZI 2007de konu açıldı 2008de güncelldi yeniden şimdi 2009da saçmalamayın emmiler...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.