- Konuyu başlatan
Uf uf ufSonuna kadar Google![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uf uf ufSonuna kadar Google![]()
Sonunda Bee .d
Yerli platform açsak liyakatli olmaz bence.Google ön büyük veri toplama platformu ama ben apple ı da hiç sevmiyorum. bence ikiside iyi değil kendim google kullanıyorum keşke google gibi bizim de bir platformumuz olsa
arkadaşlar verilerinizi satan firmalara bakmak için çok uzağa gitmeyin. pek güzide telekom firmalarımız da satıyor bi' güzelHer ikisi de insanların verilerini toplayıp bunları kullanan hatta satan firmalar yani her iki durumda da iki firmadan herkes için zararlı
Eh, kapalı verilerimiz bile osinte düşmüşken veri güvenliği pek mantıksız kalıyor, düşüncelerinize katılıyorum.arkadaşlar verilerinizi satan firmalara bakmak için çok uzağa gitmeyin. pek güzide telekom firmalarımız da satıyor bi' güzelgerçi Türk vatandaşlarının verilerini 10 yaşındaki çocuk bile 50 lira verip buluyor, o farklı mesele.
Soruya gelecek olursak, bulut sistemleri, bi'çok sisteme entegre olması ve ürün çeşitliliği sebebiyle Google.