Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleykum sizlere bir sorum olucak yeni telefon alıcam apple android arasında kararsızım sizce hangisi daha iyi neden ? bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
Android İle Hilesinden tut illegal bir çok şey yapabilirsin İOS çok kaliteli lakin biraz ırkçı telefon örnek gidip bilgisayardan film atmaya çalıştık geçenlerde atmadı Bedava İnternet olayı vardı yapamadık Android Önerim bu yönde
ios kullanıyorum her pc ye takıp her dosyayı aktaramıyorsun itnus kurman gerek ıvır szıvırı çok fakat ben hack kullanmıııcam alo dicem mesaj atcam whatsapp gircem face takılcam youtbe dan izlicem dersen ios yoksa android
Teknoloji yönüyle android daha önde ama kalite rahatlık sorunsuzluk arıyosan İOS daha iyi bence 6s falan alırsan 3-4 yıl kasmadan kullanırsın sonrasında da az kasarak kullanırsın gibi geliyor ama android de kısa bir süre sonra kasma bozulmalarr başlıyor ve apple'ın garantisi de daha iyi diye biliyorum
Android öneririm çünkü: root ile birçok şeyi yapabiliyorsun. Ama İOS'da öyle birşey yok. Şarj olarakta dayanıklı olan Android'tir.İOS sadece soğutma bakımından öndedir.
Rica ediyorum bir firmanın fanı olsanız da yorumunuzu buna göre yapmayın öncelikle;
Android ve Apple kendilerine göre iyiler, konuda çok farklı yorumlar dönebilir android şu yönden iyi apple şu yönden iyi veya kötü diye. Bana fikrimi soruyorsan kararı sana bakıyorum?