Ar-Ge Kulübü [Alımlar Kapalı ! ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x4807

Katılımcı Üye
10 Ağu 2019
985
17
Yazılım geliştirmeye ilgili, kendini geliştirmek isteyen arkadaşlar için güzel bir fırsat. Up ++++++
 

Ego1st

Uzman üye
15 Mar 2018
1,109
25
Günceldir, kendini yazılım ve undetected gibi alanlarda geliştirmek ve ar-ge tim için bir şans yakalamak isteyenler başvurabilir.
 

'Teorina

Kadim Üye
13 Tem 2015
5,086
88
22
Bir gün vaktim olursa ki olacağını sanmıyorum, ilk girmek isteyeceğim tim. İkincisi ise dil takımı :) Sonuçta bu iki tim reelde de faydasını gösteren eğitimlerle yoguruluyorlar. Başarılar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.