Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplu hacking toollarının olduğu bir uygulama olsaydı nasıl olurdu? DragonEYE misali @RWAr-Ge Program İstek Hattımız Aktiftir Arkadaşlar Güzel Fikirlerinizi Bekliyoruz ++++++++++++++++++++++++++++
Yapamayacağım şey değil bir ankacı ile konuşursam eğer daha çok şey öğrenebilirsem neden olmasınToplu hacking toollarının olduğu bir uygulama olsaydı nasıl olurdu? DragonEYE misali @RW![]()
Her daim buradayızAr-Ge Program İstek Hattımız Aktiftir Arkadaşlar Güzel Fikirlerinizi Bekliyoruz +++++++++++++++++++++++++++
Bir crypter tool gibi seyler yazılsa güzel olurHer daim buradayız
Bir crypter tool gibi seyler yazılsa güzel olur
Crypter toollar patliyordu ama kendimi geliştirmek adına bir kaç deneme yaparak güzel bir şey çıkarmaya çalışacağımAnka red team olarak database clear tooluna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum bizden bir csv dosyası alınacak içerisinddeki gmail telefon password ip adres gibi bilgileri temiz bir dosyaya kayıt edecek bir program. Google dorks scaner programı da yapılırsa çok güzel olur.
Patlama sebepleri karmasikligi az ise sıkıntı yaratıyor kodu cok boyle çorba yapcan iyice antivirus hata verdirecek kısaca neyse sen yaparsın dene bakalımCrypter toollar patliyordu ama kendimi geliştirmek adına bir kaç deneme yaparak güzel bir şey çıkarmaya çalışacağım
Database clear toolu bende biraz az gelişmişi var müsait olduğum bu gece vakti gibi daha güzel bir hale getirip yayınlayacağım ++++
Ekstra Google dorks scannerde bende olması lazım onuda temize çekip bu gece paylaşmış olurum ++++++ umarım işinizi görür daha eklenmesini istediğiniz bir şey olursa bana dm üzerinden veya t.me/Ox1A7 üzerinden bana ulaşabilirsiniz
Oo daha çok merak ettim şimdi konu linkini burda paylaşacağımPatlama sebepleri karmasikligi az ise sıkıntı yaratıyor kodu cok boyle çorba yapcan iyice antivirus hata verdirecek kısaca neyse sen yaparsın dene bakalım
DestekliyorumToplu hacking toollarının olduğu bir uygulama olsaydı nasıl olurdu? DragonEYE misali @RW![]()
bekliyoruz kolay gelsinCrypter toollar patliyordu ama kendimi geliştirmek adına bir kaç deneme yaparak güzel bir şey çıkarmaya çalışacağım
Database clear toolu bende biraz az gelişmişi var müsait olduğum bu gece vakti gibi daha güzel bir hale getirip yayınlayacağım ++++
Ekstra Google dorks scannerde bende olması lazım onuda temize çekip bu gece paylaşmış olurum ++++++ umarım işinizi görür daha eklenmesini istediğiniz bir şey olursa bana dm üzerinden veya t.me/Ox1A7 üzerinden bana ulaşabilirsiniz
teslim edildi+++ tıklaAnka red team olarak database clear tooluna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum bizden bir csv dosyası alınacak içerisinddeki gmail telefon password ip adres gibi bilgileri temiz bir dosyaya kayıt edecek bir program. Google dorks scaner programı da yapılırsa çok güzel olur.
biraz daha açabilirseniz güzel olur tam bir vpn sistemi yapamayabilirim sadece ıp değiştiren şekildenmi istiyorsunuzBir VPN servisi olsa gayet güzel olabilir.
Yapımına başlanmıştırBir VPN servisi olsa gayet güzel olabilir.
Özelden bir program göndersem tersine mühendislik ile algoritmasını çıkartıp biraz daha gelişmişini yapmak mümkün mü acabaYapımına başlanmıştır, istek kanalımıza güzel fikirlerinizi bekliyoruz
Nasıl olacka merak ediyorum doğrusuYapımına başlanmıştır, istek kanalımıza güzel fikirlerinizi bekliyoruz
Valla mükemmel bir yazılımcı olduğumu söyleyemem ama elimden geleni yapacağım konusunu açıp etiketleyeceğim elimdeki projeleri bitirdiğimde güzel bir şey hazirlicam denememiştim benim içinde güzel olurNasıl olacka merak ediyorum doğrusu
Güzel raporunuz için teşekkür ederim doğruları söylemek gerekirse crypter hiç yapmadım düzgün bir bilgim yok bu yüzden ortaya çıkıcak şey çok güzel olmaz şu an araştırmalarıma devam ediyorum eğer bilgisi olan varsa bana ulaşabilir ama onun haricinde hala araştırma yapıyorumMerhabalar,crypter kısmında neredeyse tümü patlak güncel olarak bir konu iyi bir hit getirebilir siteye ,ayrıca yardım merkezinde de bir çok kişi arayış içerisinde…