Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla sadece mahkemeye verirsen falanÖzel numaradan Arayan kişiyi bulma gibi bi yöntem var mı acaba Son zamanlarda özel numaradan cok arama alıyorumda Teşekkürler
Sende onu ara gizlidenÖzel numaradan Arayan kişiyi bulma gibi bi yöntem var mı acaba Son zamanlarda özel numaradan cok arama alıyorumda Teşekkürler
Özel numaradan arayan kişiyi nasıl özel numaradan arasın?Sende onu ara gizliden
Arayan kişiyi bilmiyorum işteSende onu ara gizliden
Tamamdır teşekkür ederimBildiğim kadarıyla sadece mahkemeye verirsen falan
arayan kişi önüne çıkar. Harici olarak bulamazsın.
Gelen özel aramalar çok rahatsız ediyorsa özel aramalardan gelen çağrıları kapatabilirsin. Şahsen ben öyle yapmıştım yani kafam rahat o açıdan.
Rica ederim çözüldü olarak işaretleyebilirsinTamamdır teşekkür ederim
Rica ederim çözüldü olarak işaretleyebilirsin
Açtığımda Şarkı acıyorlar kendi sesleri yokEn etkili yöntem:
Eğer numara birdaha ararsa bı 5-10 sn bekle sesi tanıdık gelirse kim olduğunu bulursun.
Turkcell için yapman gereken:
Rehber hizmetinden bilinmeyen numara sahibini öğrenmek için Turkcell numarasını yazarak 2200’a mesaj atmalısın.
Türk Telekom için:
Türk Telekom bilinmeyen numaralar sorgulama hizmeti üzerinden numaranın kime ait olduğunu hemen öğrenebilirsin
Vodafone için:
Bilinmeyen numaraların kime ait olduğunu öğrenmek için telefonunun mesajlar bölümünden KIM yazıp boşluk bırakıp ya da * tuşlayın. Ardından bilinmeyen 10 haneli numara bilgisini yazın 7048‘e gönderin.
Bunun dışında 'UpCall, Dedektif, GPT Sorgulama vb." uygulamaları indirerek numaranın kim olduğunu öğrenebilirsin.
Eğer yardımcı olduysam yorumunun altındaki tik işaretine basarak yorumumu çözüldüğe alabilirsin.
İyi forumlar.
Hayır kesmezler, böyle şeylerle uğraşmak istemiyorsan hatını özel numaralara kapattırabilirsinAçtığımda Şarkı acıyorlar kendi sesleri yok
Herhangi bir ücret keserler mi mesaj atsam