/// ArcSoft PhotoStudio 6.0.5.182 ///

Köstebek-02

Yaşayan Forum Efsanesi
6 May 2008
15,580
45
Köstebek
arcsoftphotostudio.jpg


Resim Düzenleme Programı

ArcSoft PhotoStudio gelişmiş özellikleri olan bir fotoğraf düzenleme yazılımıdır.ArcSoft PhotoStudio ile Fotoğraflarınızdaki kırmızı gözleri bir kaç tıklama ile düzeltebilirsiniz,Resim formatları arasında çoklu çeviri yapabilirsiniz,Beraberinde gelen efektleri resimlerinize uygulayabilirsiniz,3D yazılar oluşturabilir ve bunları resimlerinize ekleyebilirsiniz. ArcSoft PhotoStudio birçok tanınmış resim dosya biçimini desteklemektedir..

Gelişmiş Özellikleri:
Resimler üzerinde düzenleme yapabilirsiniz.
Fotoğraflarınızdaki kırmızı gözleri bir kaç tıklama ile düzeltebilirsiniz.
Resim formatları arasında çoklu çeviri yapabilirsiniz.
Resim görüntüeyebilirsiniz.
Beraberinde gelen efektleri resimlerinize uygulayabilirsiniz.
Geri al özelliği 99 kere geri alma kapasitesine sahiptir. Bölece eğer bir hata yaparsanız rahatlıkla eski haline geri döndürebilirsiniz.
3D yazılar oluşturabilir ve bunları resimlerinize ekleyebilirsiniz.
Resimlerinizi yazdırabilirsiniz.
Bir resme eklediğiniz efekt ya da özelliği Clone (klonlama) özelliği ile diğer resimlerinize geçirebilirsiniz.
Pek çok tanınmış resim türünü desteklemektedir. (jpg, gif, bmp, tif, png…)
Maskeleme özelliğini kullanabilirsiniz.
Fotoğraflarınız üzerinde parlaklık, kontrast gibi ayarlamaları kolayca yapabilirsiniz.

ywof.jpg


http://turbobit.net/qddfdvtv7z9n.html
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.