Ardamax Keylogger 3.7 Full Serial Key Video Anlatım //ChoqFena

naja_ejder

Yeni üye
28 Ocak 2008
3
0
.Exe uzantılı olması şart değil ben videoda örnek olarak gösterdim .exe yi .jpg yi çevirirsen trojen koybolmazki o mantıkla düşün :)

cevabın için saol kardeşş... yükleme paketi yoluna göndereceğimiz resim dosyasını seçtiğimizde yükleme paketi dosyası .exe uzantılı olmalı diye uyarı veriyor ya onun için sormuştumm... tşklerr
 

cepo34

Yeni üye
16 Şub 2011
2
0
ChoqFena Arkadaşım Gerçekten Paylaştığın programi beğendim ve çok hoşuma gitti fakat bende uzaktan kontrol olayi yok o seçenek yok yeniden kur falan demişsin kurdum gene yok program bölümünden kaldirdim kurdum bide gene olmadi bu konuda acilen yardimlarini bekliyorum saygilarla..
 

ylmz90

Üye
22 Şub 2008
185
0
Arkadaşım secur engine pro ile resme keylogeri enjekte ediyorum ama sonunda bir hata çıkıyor the carrier cant receive more than 264839 bytes yardımcı olurmusunuz
 

crazzyhacerr

Yeni üye
1 Şub 2012
9
0
emeğine sağlık çok teşekkür ederim bi sorum olacak serveri oluşturdum karşı pc ye kurdum ilk kurduğum gün veriler geldi sonra kesildi bu neden olmuş olabilir acaba ? yani pc yi kullanan kişi de hiç anlamaz pc den format fln atmış olma ihtimali yok ?
 

ylmz90

Üye
22 Şub 2008
185
0
arkadaşım yardım edermisin resime keylogger enjekte ederken taşıyıcı arızalı diyor
 

evileye98

Yeni üye
13 Kas 2009
3
0
Tarafımca sanal makine üzerinde patlatılıp(bulaştırılıp) denenmiştir.Sonuç : çalışıyor.Paylaşım için teşekkürler paylaştığınız program keyloggerlığın hakkını veriyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.