evet hocam rastgele. Hatta githubdaki README'leri okusaydınız orda yazan şeyin sizin programa yazdığınız şeyler ile alakası olmadığını da görürdünüz.
"JPG exploit" dediğiniz şey jpg exploit değil, "exiftool" adlı bir program için yazılmış exploit.
"MP4 exploit" dediğiniz şey 2015'e ait, ve çok spesifik durumlarda (artık çalışmayan) bir expolit
"Crypter" konusuna değinmiyorum bile. Artık kendi kategorisini oluşturmuş adamlar
"LINK TO VIRUS" seçeneği de sadece metasploit varsa onu çalıştırıyor. Yüklü olsaydı zaten onu kullanırlardı diye düşünüyorum
"WHATSAPP RCE" 5 yıl öncesine ait. artık 1 makinede bile çalışmaz çünkü whatsapp zorla güncelleme yaptırıyor.
"LIBREOFFICE EXPLOIT"in ne olduğunu bile çözemedim. Çalışmayacağı belli. Troll amaçlı bir repo gibi görünüyor. PHP backdoor koymuşlar bir de sanki server'da açacak adam o dosyayı
"EVIL WINRAR" 5 yıllık. Ama belki bazı güncelleme yapılmamış sistemlerde hala işe yarayabilir O yüzden bişey diyemiyorum)
"ZIP EXPLOIT" tam
14 yıllık. tarihi eser niteliğinde de diyebiliriz. Bunun işe yarayacağını düşünmüyorsunuzdur umarım
Açıkçası emin olamadım, bana rastgele gibi görünüyor ama tabi konu sahibi olarak siz daha iyi biliyorsunuzdur. sadece bir eleştiri