Arka plandaki müziği nasıl alabilirim

Amphitrite

Uzman üye
5 Şub 2015
1,272
0
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar ben rep yapmaya başladım diyelim bir şarkı var onu arka planındakini çalan müziğin almak istiyorum sanırım fon müziği deniyor. İşte o müziği nasıl alabiliriz yani sadece o müziği almak istiyorum ne yapmalıyım?
 

duman05

Adanmış Üye
9 Eyl 2012
6,326
2
Alamassın yani adam kendi font müziğini yaptıysa alman çok zor yani ön plandaki konuşmaları vs.. silmen gerek ben zamanında çok denedim ama kaliteli bir sonuç elde edemedim. :)
 

McXava

Üye
28 Ocak 2015
163
0
At the Home.
Merhaba arkadaşlar ben rep yapmaya başladım diyelim bir şarkı var onu arka planındakini çalan müziğin almak istiyorum sanırım fon müziği deniyor. İşte o müziği nasıl alabiliriz yani sadece o müziği almak istiyorum ne yapmalıyım?

İDMan yüklersen bi umut alabilme şansın var çünkü İDMan hertürlü ses dosyalarını indirmene imkan sağlayan bir program ... farenin click sesini bile indirebiliyorsun ... siteye girince indirme seçeneği çıkabilir...
 

SIKINTIYOK

Katılımcı Üye
29 Eki 2012
324
0
Önce rep değil rap o.
Daha beat yapmayı bilmiyorken tahminimce çoğu programıda kullanmayı bilmiyorsun rap yapmaya başlıyorsun.
Zaten arabesk rap yapıcaksan aman uzak dur.
Önce biraz terimleri vs öğren git bir stüdyoda kayıtlarını al. İnsanlarla tanış indirim yap stüdyoda takıl vs.
Fakat önce öğren biraz şu işi. Eline 30 liralık mik alan rap yapıyor anlamıyorum arkadaş.

Beat free değil ise telif yersin. Free ise zaten int de vardır beat.

K.gelsin :)
 

TRWithMan

Üye
8 Şub 2015
159
0
Bursa
Genelde Stüdyolarda Audition cs4 kullanıyorlar. Ve Fon müziği dediğin alt yapı yani "BEAT" mp3 değildir. Audition cs4'ü üst düzeyde kullanmayı biliyor isen rahatlıkla yaparsın fakat. Alt yapı Free Beat değil ise başına bela alabilirsin.
 

sultahan

Yeni üye
2 Ocak 2015
32
0
dostum ilk önce çalan parçanın ismini bilmen lazım. eğer bilmiyorsan telefonun shazam yükle ( tabi iphone için geçerli) ordan shazama şarkının sözsüz yerlerini dinlet. program parçanın ismini bulduktan sonra internette parçanın karaokesini araştır. bu şekilde bulabilirsin
 

KatliamHacker

Kıdemli Üye
24 Ocak 2012
2,768
1
Konu hakkında bilgim var alamazsın dostum öyle bir şey olsa DJ lik diye bir meslek olmazdı. Free beat ise şarkının adını aratıp bulabilirsin belki fakat diğer türlü sağlam nota kulağın varsa baştan yazarsın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.