Facebookunu çaldığımız bir kişinin facebookunda savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur yazıyor Ne
yapıym ve bana ne yaparlar?:RpS_unsure:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Facebookunu çaldığımız bir kişinin facebookunda savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur yazıyor Ne
iyi bi avukat tut kendine ya para cezasi verirler yada bi kac ay yatarsin cezaevinde sen ne yap biliyonmu git para bul yeni modem al kendine yada 2 hafta bilgisayarin fisini cek hic acma
ıp ni degistir
Çok film izliyorsun anlaşılan, Facebook şifresi çalındı diye birşey yapmazlar...
Milyonlarca günde 5 bin den fazla facebook hesapları çalınmakta, kredi kartları çalınmak da adam facebook'u çalındı diye eve polis mi göndericek, yapmayın arkadaşlar adamı korkutmayın. Kimi gördünüz böyle birşey yapıldığını söylermisiniz bir.
IP'n bulunsa bile seni polis bulsa bile birşey olmaz, Savcılığa suç duyurusunda bulunmuş olabilr ama olmaya bilirde, adam gidip 1 facebook hesabı için 500 TL mi vericek bu 1-2 haftada olucak şey değil kardeşim. Hiç korkma birşey olmaz.
Hem modemi ve IP Adresini değiştirsen bile seni polis buldukdan sonra bilgisayarının kasasını alsa yeter, o bilgisayarı istersen yak parçala 1 kalıntı kalsa bile ne yaptığını bulurlar yani bunlar boş iş " Anca Filimlerde " Gözüken bir olay. Korkma bu kadar :RpS_thumbdn::RpS_thumbdn:
abi birşey olmaz ama rıca etsem keylogler kurmayı yada nasıl yapcamı öğretirmisin abi burda 2 kişiden intikam alcamda yardım lütfen facem bu [email protected]