arkadaşlar bakarmısnz port hakkında

colibari

Katılımcı Üye
30 Kas 2008
600
0
##BURSA##
arkadaşlar port açamıyormda benm sorunum 1 tane airties rt-104 modem var kablolu internet için ancak dizüstü bilgisayarve tablet için ise tp-link tk-wr743nd marka wireless olması için bi routermi deniliyo ne deniliyo tam olarak bilmiyorm ama o aletden aldık wireles olsun diye ve şimdi ben port açamıyorm airtiesden açıyorm ama açık gözkmüyor tl-wr743nd de yabancı dil biraz kurcaladm portla ilgili biyer buldm orada açmaya çalştm ama olmadı anlayan eden varmı acaba ?
 

Uzmaniz

Özel Üye
25 Haz 2012
12,935
42
sorunu anlamadan cevap verdiğini düşünüyorm o cihaz olmadan önce ıp sabitlemiyordum ıp deişsin tekrar açıyordum portumu yani sorun ıp sorunu deyil ::S



airtes modemlerde fırewall var onu kapatmıyorsun sanırım modemden fırewal guvenlık duvarını pasıf et edemıyorsan cmd ye gelıp msdos ekranına sunı yapıstır enster de = netsh firewall>set opmode disable
 

colibari

Katılımcı Üye
30 Kas 2008
600
0
##BURSA##
hemen deniyorm kapatmaya çalşmştm ama belki yapamamşmdır deniyorm hemen denedim yine yok istersen tw vereym abi hallediver müsaidsen 2 dakikanı almz :)
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.