arkadaşlar bi tane instagram hesabi patlatacazda onun için güzel bi tool varmı

Hichigo

Uzman üye
30 Ağu 2015
1,190
42
github.com/tarik0
Öncelikle konu yeri yanlış.
Soruna gelecek olursak maalesef öyle bir tool (en azından bedava kullanıma açık olarak) yok. Kullanıcı adını girdim "patlattım" muhabbeti eğer bir açık kullanmıyorsanız imkanı olacak bir şey gibi değil. Zaten böyle bir açığı bulsanız bile arkadaşlarınızın veya gıcık kaptığınız adamların Instagramlarıyla uğraşmak yerine daha önemli kişilerin hesaplarını "patlatmak" için kullanırdınız.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,342
2,519
Merhaba Değerli Üyemiz, instagram çalmak büyük bir suçtur. Eğer bunu göz önünde bulunduruyor iseniz şunu söyleyeyim size. Bunun için en etkili yöntem, Phishing (Oltalama) yöntemidir. Bununla hedef kişiye bir dosya veya link gönderiyorsunuz. Örneğin, "Hesabınız başka kişiler tarafından izinsiz girilmeye çalışıyorlar güvenliğiniz için hesabınız şifresini değiştirin." Kurban linke tıkladığı zaman yazdığı şifreler size gelecektir. Bir diğer yöntem ise, Brute Force Attack (Kaba Kuvvet Saldırısı) ama bu pek işe yaramıyor, neden mi? Brute Force hesaba milyonlarca şifre denemesi yapıyor tâki doğru şifreyi bulana kadar. Buda epey zaman almakta. En Etkili yöntem Phishing (Oltalama) yöntemidir. Bu yöntemler haricinde birçok yöntem ve toollar vardır, dilerseniz forumda bulabilirsiniz.
İyi Forumlar.
 

DasKapitaL

Üye
28 Mar 2022
166
75
Zirve
Değerli üyemiz; Instagram hesabı için yazılan toollar kısa sürede fix yediği için doğrusunu bulmak zaman alacaktır yada başında hazır bekliyor olmanız gerekiyor ancak Link yandaki bağlantıya tıklarsanız forum sitemizdeki Sosyal Mühendislik konuları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ve bu işinize yarayacaktır diye düşünüyorum kendinizi biraz geliştirerek ve ikna kabiliyetiniz sayesinde uzun vakitler beklemeden ve işinizi şansa bırakmadan daha akıllıca ve hızlıca hesabı ele geçirebilirsiniz. Aklınıza takılan sorularda her zaman buradayız.İYİ FORUMLAR
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.