arkadaşalr çok üzgünüm pc ye virüs girdi dll dosyaları zarar gördü mesela notepad açıyom hata geliyor chrome açıyom hata geliyor ama sonra açılıyor napmalıyım virüsü sildim ama bıraktığı hasarlar var ne yapmalıyım çok üzgünüm ya lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atamam olmaz pc kullanılıyor çok iyi ama arada uyarı geliyoren temizi format
o zaman sistem geri yüklemesi yapmayı deneyinatamam olmaz pc kullanılıyor çok iyi ama arada uyarı geliyor
Nasıl yani telegramdan detaylı yardımcı olurmusuno zaman sistem geri yüklemesi yapmayı deneyin
Nasıl yani telegramdan detaylı yardımcı olurmusun WeXia292
ne kadar sürer sistemi geri yüklemekSistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği
Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin.support.microsoft.com
Sistem Geri Yükleme - Microsoft Desteği
Windows'ta Sistem Geri Yükleme'yi kullanmayı öğrenin.support.microsoft.com
merhaba ne hatası veriyor ?arkadaşalr çok üzgünüm pc ye virüs girdi dll dosyaları zarar gördü mesela notepad açıyom hata geliyor chrome açıyom hata geliyor ama sonra açılıyor napmalıyım virüsü sildim ama bıraktığı hasarlar var ne yapmalıyım çok üzgünüm ya lütfen yardım edin
Dostum mesela programların vs dll dosyaları eksik ve bozulmuş ama pc yi çok rahat kullanıyom arada bir uyarı geliyormerhaba ne hatası veriyor ?
aldığınız hataları güzel bir şekilde screenshot çekip oluşturduğunuz konu biçimine koyarsanız daha iyi bir şekilde yardımcı olabilirimDostum mesela programların vs dll dosyaları eksik ve bozulmuş ama pc yi çok rahat kullanıyom arada bir uyarı geliyor
Virüsü sildim virüs hasar bıraktıeğer çok üstün seviye bi virüs değilse bilgisayarını iobit malware veya combofix'le taratmakta fayda var. kullanımları gayet kolay. işe yaramazsa malesef format atmak zorundasın. (kullanamazsan pm at yardımcı olmaya çalışırım)
sistemi geri yükleyeceğiniz zamana ve dosyalarin boyutuna göre değişirne kadar sürer sistemi geri yüklemek
Yükledikten sonra nolur ve en fazla ne kadar sürersistemi geri yükleyeceğiniz zamana ve dosyalarin boyutuna göre değişir
Şey bana yardımcı olurmusun konuşarak yapsak olurmusistemi geri yükleyeceğiniz zamana ve dosyalarin boyutuna göre değişir