Beyler kac defa konu actım ama yardım eden yok olsada bos bos fılm ındırcem premınıum lazım fıleserver ve hotfıle yardım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al 20:37 itibariyle çalışıyor,hotfile üzerinden indirirsen çok çabuk patlar,çabuk davran indirme yöneticileri ile indir yani orbit ya da idm,sakın bana çalışmıyor deme şu an ben indiriyorum ...
login : ecardo1966
pass : cwzpack
Hotfile preminiuma gerek yok https://tik.lat/FGoFb gir bu siteye sağya linki yaz o sana link verecektir oradan indir ama bir sınırı vardı bilmem kaç mbye kadr da unttm .d araştır biraz işine yararsa teşkkr pLs. d
Vallahi ben İdm kullanmam,orbit her işimi görür ama senin için anlatımını buldum ...
Şifreler patlarsa yenisini iste ben burdayım,şu anda şifre çalışıyor ...
Internet Download Manager ile Hotfileden Dosya İndirmek
ADIM 1
Genel Seçenekler Penceresine Ulaşın
Ana ekrandan indirilenler menüsüne, oradan da seçenekler düğmesine tıklayın.
![]()
ADIM 2
İnternet Download Manager Site Bağlantılarını Açın
Yeni site eklemek üzere sita bağlantıları penceresini açın..
![]()
ADIM 3
Hotfile'yi Site Bağlantılarına Ekleyin
Yeni düğmesine tıklayarak hesap bilgilerinizi girmeye başlayın.
![]()
ADIM 4
Hesap Bilgilerinizi Ekleyin
Hotfile tarafından gönderilen şifre bilgilerinizi "Site Giriş" penceresine girin.
![]()
ADIM 5
Hotfile'yi Bir kez de "www" Karakterleri Olmadan Ekleyin
Hotfile Premium hesabınız İnternet Download Manager'e eklenmiş olmalı. Şimdi aynı işlemleri "www" karakterleri olmadan yapmalısınız
![]()
ADIM 6
"www" İçermeyen Bilgileri İnternet Download Manager 'e Ekleyin
Hotfile hesap bilgilerinizi, adresi "www" karakterleri olmadan yeniden girin.
![]()
ADIM 7
Hesap Bilgilerinizi Önizleyin
İnternet Download Manager üzerinde hotfile premium hesabınızı aşağıdaki şekilde görüyor olmaya dikkat edin
![]()
ADIM 8
İndirme Linklerini Kopyalayın
Herhangi bir kaynaktan Hotfile indirme bağlantılarını kopyalayın..
![]()
ADIM 9
Artık Hotfile Premium ile Dosya İndirebilirsiniz
Hotfile Premium hesabınız aktifleştirildiği için "Görevler / Panodan Çoklu İndirme Ekle" seçeneğini sınırsız sayıda dosya için kullanabilirsiniz.
![]()
ADIM 10
Panodaki Dosyaları Seçin
Dilerseniz sadece istediğiniz dosyaları seçin
![]()
ADIM 11
Seçtiğiniz Dosyaları Onaylayın
Tamam butonuna tıklayarak indirmek istediğiniz dosyaları İnternet Download Manager indirme ekranına gönderin
![]()
ADIM 12
Görev listesinde İndirilecek Dosyaları Gözden Geçirin
İşaretlediğiniz dosyalar görev listesine eklenmiş olmalı. Listeyi gözden geçirin
![]()
ADIM 13
Hemen İndirmeye Başlamak İstediğiniz Dosyaları Seçin
İndirmek istediğiniz dosyaları seçerek dosyalara sağ tıklayın ve menüden "Devam Et" sekmesine sol tıklayın
![]()
ADIM 14
Tebrikler! Hepsi Bu Kadar...
İnternet Download Manager ile Hotfile Premium'dan dosya indirmenin keyfini çıkarın!
![]()
cylmnz dostum verdigin kullanıcı şifreyi felan aldımda hotfileden indirme yapacam yalnız partları koyuyorum ama arşiv dosyaları yerıne explorer uzantılı görunuyo dosyalar indirme yap dıyorum dosya yerıne hotfileden indirceğim siteyi indiriyo![]()