Arkadaşlar fifa manager 09 tr yama bulabileceğim bir yer varmı ???

anarchy19

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
677
0
BuRSa*
Başlıktada Anlatmaya Çalıştığım Gibi Fifa Manager 09 tr yama bulabileceğim bir yer varmı !!! Elinizde varsa eğer verebilir misiniz ? lütfen acil lazım ...
 

SYSTEM.VALUE

Yeni üye
30 Ağu 2009
37
0
127.0.0.1
Buradan indirebilirsin : https://tik.lat/dvniP


Yama Kurulumu:

Yamanın Kurulumu
Yamayı kurmaya başlamadan önce Fifa Manager 2009 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Fifa Manager 2009 Türkçe yama dil eklentisini Fifa Manager 2009 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak bu yama "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09" klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyununu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Fifa Manager 2009 tr yama dil eklentisinin kurulumu sırasında Gözat... butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız.
Not: Her ihtimale karşı "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\art", "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\fmdata" ve "C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 09\screens" klasörlerinin birer yedeklerini almanızı öneriyoruz. Eğer FIFA MANAGER 2009 türkçe yamasından memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeklere ihtiyacınız olacaktır.


Alıntı.
 

anarchy19

Katılımcı Üye
24 Haz 2009
677
0
BuRSa*
saolasın kanki heryerde karşıma çıkıyon valla :)(artık kanki olduk yani :):):))bi tşk edeyim bari ...

 

negis85

Yeni üye
12 Eki 2009
20
0
bende fifa 2009 u yenıden yarattım:D aslında Fifa 2011 cıkarırken bızım turklerı de alsalar valla gercek futbol olur bızımkıler yamaları guzel yapıyorlar:D:D:D:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.