arkadaşlar film internette ilk hangi sitede

KinqoZippo

Üye
26 Ocak 2012
140
1
arkadaşlar filmler internete düştüğünde ilk hangi siteye geliyor yardım edebilirmisiniz ?

Aynen sana kalmis birsey.
hangi sitenin admini once davranirsa o siteye ilk gelmis oluyor.Tabi bazi sahte sitelere inanma cogu kisi filmin ismini gosterip sadece fragman koyuyor flan.

Dizi konusunda dersen benim 2 tercihim oluyor.
Once dizimag daha sonra dizipub
 

Greenas

Katılımcı Üye
17 Tem 2013
469
3
28
depodepo.eu dıe bır site var vıp uyelık almanız gerekıyor ben tahmın edıyorum cogu burdan cekıyor cunku sıte asırı kapsamlı reklam flan da hıc bır yerıne koymuyor
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.