Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hydra derim geçerim GitHub linki:kali linux da brute force yapacağım da güncel olrak kullanılan bir brute force varmıdır bende şaun isntabrute var ama deneme yapıyor eywallah ama emin olamıyorum gerçekten mi deniyor vs diye bende o yüzden güncel bir tool vs varmı diye soruyorum
hocam bu instagram için uygun mudur?Hydra derim geçerim GitHub linki:
Link:
![]()
GitHub - vanhauser-thc/thc-hydra: hydra
hydra. Contribute to vanhauser-thc/thc-hydra development by creating an account on GitHub.github.com
ya hocam doğru diyorsun da birkaç oltalama toolu kullandım ben de o yüzden brute force kullanıbilir bi yöntem gibi geliyor önerdiğiniz sağlam oltalama toolu vs varsa alabilirimInstagram brute force işe yaramaz artık eskide kaldı phishing gibi daha global ve güncel yöntemler denemeni öneriyorum
ama bunun için php vs gerekmiyormu bende php neredeyse sıfır html,css jvs var yine orta denebilecek düzeyde de php veya sql felan yok .html vs css kullanarak oluşturur script işini çözerimde bunun arka plandaki php olaylarını nasıl çözerim bilmiyorum sıfırdan öğrenmem mi gerekecek yoksa basit 2-3 gün uğraşsan yaparmısın diyorsun hocam?boş, kurumsal phising kullan. siteyi kendin yaz, hemde red screen belasından kurtulursun tabi css kodlarını biraz normalden farklı yazman gerekiyor.
Evet Instagram bf eskidi artık insanlar şifreye isim koymuyorlar ve artık etkili degilInstagram brute force işe yaramaz artık eskide kaldı phishing gibi daha global ve güncel yöntemler denemeni öneriyorum
kullanılan teknoloji seçimi kişiye kalmış, illa php kullanacaksın diye bir şey yok. Phishing projesinde Front-End, Back-End'den daha önemli. Çünkü hedef kişi back-end ile ilgilenmez. Aaa ne güzel sunucusu varmış, Aaa ne güzel veri tabanı varmış demez. Ki ne olduğunu bile bilmez. Önemli olan taraf Front-end, iyi yazmak gerek.ama bunun için php vs gerekmiyormu bende php neredeyse sıfır html,css jvs var yine orta denebilecek düzeyde de php veya sql felan yok .html vs css kullanarak oluşturur script işini çözerimde bunun arka plandaki php olaylarını nasıl çözerim bilmiyorum sıfırdan öğrenmem mi gerekecek yoksa basit 2-3 gün uğraşsan yaparmısın diyorsun hocam?