Arkadaşlar pc'm kendiliğinden 5 dk arayla 10dk arayla 20 30 dk araylar kendiliğinden

18 Eki 2012
159
0
Arkadaşlar pc'm kendiliğinden 5 dk arayla 10dk arayla 20 30 dk araylar kendiliğinden kapanıyor windows kapatılıyor diyor. ama ben kapatmıyom format attım tekrar kapanıyor yardım edin
 

ExTreMe

Uzman üye
16 Ağu 2011
1,717
0
AYT
Eger formati normal ustune yazaraktan attiysan virus kapmis isen o virus halen pcindedir.
Eger Bios araci ile attiysan halen devam ediyorsa, CPU, Ekran karti, Ram, bu bellekleri teker teker temizle sonra tekrar takmayi dene derim.
Ve Bilgisayarin isinma derecini olcun.
 

emorra

Üye
30 Tem 2012
228
0
benim eski laptop'umda öyle oluyordu. tüm herşeyi uyguladım format attım olmadı 1 ay sonra altına fan aldım ve daha kapanmadı ondan sonra sattım zaten ama fan hala duruyor :D
 

Black Power

Özel Üye
8 Tem 2012
11,765
22
Başlayalım?
Büyük bir ihtimalle ısınmsa sorunundan dolayı kaynaklanan bir sorun,ilemci fanını ve kasnın içini bir güzel temizle, işlemcinin pastasını yenile eğer durum halen çözülmsse formatda attığına göre geriye teknik servisden başka bir care kalmıyor gibi görünüyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.