Arkadaşlar Pubg Mobile Pc Emülatörde Aldığım hata Hk.

IBaRaNNI

Üye
30 Haz 2018
91
0
UNKNOWN
Arkadaşlar Tencent Gaming Buddy'nin sitesinden pubg mobile indirdim. Ama açarken ''Unfortunately,System UI has stopped'' hatası alıyorum. Acil yardıma ihtiyacım var!
+ olarak o hatayı kapattığımda '' Unfortunately, Launcher ex has stopped'' hatasını alıyorum :kızgın:kızgın:kızgın
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

thebeard

Art Director
15 Mar 2018
3,503
1,036
Hocam ama o android için benim girdiğim android emülatör ama androidden o kadar uzaklaşmışki aynı pc versiyonu gibi sadece hatalar aynı.O benim işime yaramaz ne yazıkki :/

Emülatör kısmını atlamışım kusura bakmayın. [ame="https://www.youtube.com/watch?v=TPw9sKbq_4Q"]Şu[/ame] video belki yardımı dokunabilir. Çünkü bende oynuyorum emülatörden ve herhangi bir hata hile henüz karşılaşmadım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.