Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amacımız indexi çalmak değil kardeşim komple scripti çalmaktan.HTML / CSS Temalar . : Sayfada CTRL + S tusuna basarak sayfayı kaydet .
Web Sayfasının Tamamı : Bunu yaparsan ör. çektiğin sayfanın adı index ise direk dosyalar index_files adlı klasörde toplanır ve direk çalısır .
Tek Tek Çekme : Bu Çok yorucu bir iştir . uzun sürebilir bazen . ama sitedeki temaya dair herşeyi bulursunuz . yukardakinde sadece sayfadakiler alınır . bunda tamamı .
ö.r:
siteadi.com/csf.js
siteadi.com/gfdf.css
sen bunlara gelip . kaydedeceksin . ve metin belgesini açıp javascript ve css ye yeni yol tanımlıyacaksın . yapamassan ö.m at örnekle gösteririm
-----
Script çekme . Bu olayı sitenin kontrolunu almadan yapamassın .
Ben HTML / CSS Çalmayı anlattım .Amacımız indexi çalmak değil kardeşim komple scripti çalmaktan.
Ben HTML / CSS Çalmayı anlattım .
Script çalmak için panele erişmek gerekir . kolay birşey olsaydı ohooo. Facebookta scripttir . onuda çalalımozmn twitter ?? Panel Olmadan ÇEKEMEZSİN
Çünkü html / css tema değilki bu . bu verdiğin site scriptle çalısıyor .Senin dediğini denemye çalıştım olmadı buton çalışmadı bak site bu : Straw Poll