Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet arkadaşlar server yedim, regedit den siliyorum chrome.exe olarak kaydetmiş kendini siliyorum tekrar geri geliyor, kendını roaming>Systeme32 diye biyere kopyalamış ordanda silince tekrar gelıyor nasıl halledebilirim ?
msconfig'ten öncelikle başlangıç programlarındaki gereksiz olanları kaldır.. arkasından sağlam bir tarama yap bilgisayarına ve zemana antilogger yükle katılımsız olarak forumda mevcut.. bilgisayarında server olsa bile karşı tarafa log göndermez baglantıyı otomatikmen keser.. bir sıkıntı olmayacak
Malesef ComboFİx bile silemedi nasıl tasarlamışsa adam, Sistemi geri alarak kurtuldum.
Aynı sorunları yaşayan kardeşlerimiz varsa Sistemi geri alarak kurtulabilirler.
Ayrıca Sandbox adlı programla calıstırmakta fayda var hata yapıp calıstırmadık ders oldu
Teşekkür ederim evet yorumlarınız üzere kaldırdım, forumda arastırdım antivirüs programlarını Avira yı yukledım. bu arada evet Sistemi geri alarak kurtuldum İçime kurt düştü yine ama emınım kurtuldugumdan cunku msconfig de yok Regedit'i eski haline yukledı.. Tekrar Teşekkürler..