Beyler cs6 yüklerken bi çin virüs programı yüklemisim yüklemisim derken sitenin bi ipneliği reklamdan para alıcam diye yükletti 700 mb bi dosya indirdim setubu kurdum tabi istemiyorum bunu silmeye çalısıyorum yönetici izni istiyor
izinleri vermeye çalısıyorum oto olarak kendisi bi yönetici yapmış creator diye
izinleri ele alamadım tabi aklıma unlocker ve eraser yüklemek geldi
ben bunları yükledim dedim izinleri kaldırır silerim yok silmiyor çıldırcam avirayı yükledim bilgisayarı yeni formatlamıstım hiçbişey yoktu o yüzden herşeyi baştan yüklüyoruz neyse avirada tarattım bişey bulamadı ama bi türlü bu izni kaldıramıyorum dosyaya sağ tıklayıp özellikler güvenlik giriyorum creator owneri kaldıramıyorum üsten deviralınmalıdır sonra izni kaldırmayı tekrar deneyin diyor bana acil yardım edin cinnet geçiricem
izinleri vermeye çalısıyorum oto olarak kendisi bi yönetici yapmış creator diye
izinleri ele alamadım tabi aklıma unlocker ve eraser yüklemek geldi
ben bunları yükledim dedim izinleri kaldırır silerim yok silmiyor çıldırcam avirayı yükledim bilgisayarı yeni formatlamıstım hiçbişey yoktu o yüzden herşeyi baştan yüklüyoruz neyse avirada tarattım bişey bulamadı ama bi türlü bu izni kaldıramıyorum dosyaya sağ tıklayıp özellikler güvenlik giriyorum creator owneri kaldıramıyorum üsten deviralınmalıdır sonra izni kaldırmayı tekrar deneyin diyor bana acil yardım edin cinnet geçiricem