armitage linuxta kurulumu yoksa kendimizmi indirmeliyiz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet,kendimizmi indirmeliyiz ?
sudo apt install armitage veya şu konuya bakın:sudo apt install armitage yaptığımda unable to locate package armitage yazıyor bir kaç çözüm dinledim denedim olmadı sen biliyomusun çözümü acaba virtualbox kullanıyorumevet,sudo apt install armitageveya şu konuya bakın:
https://turkhackteam.org/konular/armitage-metasploit-icin-siber-saldiri-yonetimi.2061480/ ---> kurulumu
öncelikle sources.list'ten her şeyi silin, sonra --->sudo apt install armitage yaptığımda unable to locate package armitage yazıyor bir kaç çözüm dinledim denedim olmadı sen biliyomusun çözümü acaba virtualbox kullanıyorum
şuanda upgrade yapıyor onu deniyicem biterseöncelikle sources.list'ten her şeyi silin, sonra --->
kali-rolling içindeki her şeyi kopyalayın ve sources.list dosyasına yazın: Kali Network Repositories (/etc/apt/sources.list) | Kali Linux Documentation
sudo apt-get update
kanka deneme yanılmayla armitageyi kurdum diyer sorunlarıda çözdüm teşekürler yardım içinöncelikle sources.list'ten her şeyi silin, sonra --->
kali-rolling içindeki her şeyi kopyalayın ve sources.list dosyasına yazın: Kali Network Repositories (/etc/apt/sources.list) | Kali Linux Documentation
sudo apt-get update