Bu zamana kadar burda anlatılan videolarla fud yaptık site hackledik bunlar olmassa hiç bişey yapamayız bunun için artık bu sitede çağ atlanması lazım bence bir hocanın çözdüğü sorunun aynısını çözerek
değil formülü öğrenip istediğimiz soruyu çözmemiz lazım onun için mesela
Fuddan Örnekler
Neden Hex kullanıyoz neden ollydbg bunların mantıgını anlatan açıklamalar lazım bunları kim neye dayanarak yapıyoruz
Ben hep videolardan öğrendim ama ilk yapan nasıl ve neye dayanarak yapmış onu merak ederim ben fud yaparım site hacklerim ama kendime asla Hack yapıyom demem çünkü bunlar alıntıdır artık kendimizi aşmalıyız bilgilerimizi bu sitede türklerle paylaşmalıyız onun için bilenler lütfen paylaşın ama ben Mantıgını anlamak istiyom..
Kesinlikle Alıntı Değildir
Saygılarımla
değil formülü öğrenip istediğimiz soruyu çözmemiz lazım onun için mesela
Fuddan Örnekler
Neden Hex kullanıyoz neden ollydbg bunların mantıgını anlatan açıklamalar lazım bunları kim neye dayanarak yapıyoruz
Ben hep videolardan öğrendim ama ilk yapan nasıl ve neye dayanarak yapmış onu merak ederim ben fud yaparım site hacklerim ama kendime asla Hack yapıyom demem çünkü bunlar alıntıdır artık kendimizi aşmalıyız bilgilerimizi bu sitede türklerle paylaşmalıyız onun için bilenler lütfen paylaşın ama ben Mantıgını anlamak istiyom..
Kesinlikle Alıntı Değildir
Saygılarımla