ArtMoney PRO v7.39 (Oyunlarda Hile Yapma Programı)

Araff

Kıdemli Üye
18 Nis 2012
2,871
0
Cennet ile C
artmoneypro.jpg


ArtMoney Pro ile oyunların kralı siz olun. ArtMoney Pro ile isterseniz sınırsız cephaneniz, sınırsız paranız, altın yada kaynağınız yada sınırsız canınız olur,isterseniz ölümsüz olursunuz. Kısacası oyundaki tüm sayısal değerleri manipule etme gücü sizin elinizde. Mesela Oyuna girdiniz. 10 bin papeliniz var. Biraz harcadınız ettiniz, sonuçta oyunun ortasındasınız. Başında da olabilirsiniz hiç sorun değil. ArtMoney'i açıp oyunu, o an çalışan programlar arasından seçiyorsunuz. Tabii oyun da bu sırada açık olacak. Alt + Tab tuş kombinasyonuyla Windows'a artistik bir geri dönüş yaparak ArtMoney'i kullanıyoruz. Diyelim 2133 papeliniz var. ArtMoney'de bunu aratıyorsunuz ve karşınıza 500-600 sonuç geliyor. Bu sonuçları hemen ayırıyorsunuz. Sonra biraz daha para harcıyorsunuz. Kaç kaldı? 952 olsun. Oyunu kapatmadan Windows'a dönün. 2133 sonuçları arasından 952'ye düşenleri bulun. İşte o programdaki para bilgilerini içeren satırlar onlar. Tüm sonuçları 99999999 yazarak dolar milyoneri olun. ArtMoney'i kapatmayın, sadece satırları değiştirin. Oyuna dönün. Kaydedin, çıkın ve tekrar girin. Artık milyonersiniz.

Download Freakshare
FreakShare - Easy One-Click File Hosting

Download Letitbit
[url=http://letitbit.net/download/03803.07e7cc26b146564663b67431c34b/ArtMoney_PRO_v7.39.rar.html]ArtMoney_PRO_v7.39.rar download for free on file share letitbit.net [url]https://tik.lat/gyl7E
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.