Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah, saat 20de foruma bak dediğinde böyle birşey beklemiyordum eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Eline sağlık sade bir tasarım yazı biraz daha iyi olabilir alttaki güneşin içine THT logosu eklenebilir ilk tasarıma göre güzel
TeşekkürlerEline, emeğine sağlık.
Sağol knkSabah, saat 20de foruma bak dediğinde böyle birşey beklemiyordum eline emeğine sağlık çok güzel olmuş
Teşekkürler hocam önerinizi dikkate alacağımEline sağlık sade bir tasarım yazı biraz daha iyi olabilir alttaki güneşin içine THT logosu eklenebilir ilk tasarıma göre güzel
Teşekkür ederim abiEline emeğine sağlık gardaşım ebru sanatı ile modernizmi harmanlayıp ortaya güzel bir çalışma çıkarmışsın.
eline sağlık
Teşekkürler sağolunElinize sağlık.
Hayırlı olsun yeni pc. Teşekkürler önerini dikkate alacağım kralYeni pc geçebildim, ellerine sağlık. Alttaki oklar geliştirilebilir bence.
Pc yeni değil, oturumum yeniHayırlı olsun yeni pc. Teşekkürler önerini dikkate alacağım kral![]()
He tamamdır o zamanPc yeni değil, oturumum yeniRica ederim ne demek
![]()
ellerinize emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş gerçekten beğendim
Teşekkür ederim sana da iyi forumlarellerinize emeğinize sağlık hocam çok güzel olmuş gerçekten beğendim
--saygılar iyi forumlar dilerim
Çok güzel görünüyor. Yıldızlarımı da unutmamışsın, teşekkür ediyorum
Rica ederimÇok güzel görünüyor. Yıldızlarımı da unutmamışsın, teşekkür ediyorumeline emeğine sağlık kardeşim.
![]()
Teşekkür ederimEline saglik![]()