Ashampoo Magical Defrag v2 05

f_and_y

Uzman üye
30 Eyl 2006
1,135
13
istanbul
Ashampoo Magical Defrag v2 05

3.7 MB


Zamanla windows içerisindeki dosyalarınız fragmantasyona uğrar. Yani diskiniz içerisinde dosyalarınız farklı yerlere dağılır ve dosyalara erişim süreniz artar. Dolayısıyla bilgisayarımızın performansı da o oranda düşecektir.Bu program sayesinde diskinizi birleştirebilir ve bilgisayarınızın performansını arttırabilirsiniz.

Son dönemde kullandığım en iyi defrag yazılımı.. görev çubuğunda sağ altta çalışıyor ve tüm bad sektörleri onarıyor, sürekli dosya sıkıştırdığından sistem performansınıda hissedilecek derecede artırıyor. Ashampoo yine iyi iş çıkartmış.. denemenizi öneriyorum.


Not: Programı kurduktan sonra yazılım hemen altta görev çubuğunda çalışacaktır. Bu yüzden direk patch yaparsanız hata iletisi alırsınız. Yapmanız gereken ctrl+alt+del yaparak görev yöneticisini açmak ve buradan çalışan defragservice ve defragtaskbar'ı seçerek işlemleri sonlandırmak. Daha sonra install klasörüne attığınız patch' i sorunsuz çalıştırabilirsiniz. (Patchledikten sonra pc nizi resetleyin) Keyifle kullanın.
Alıntıdır.

http://rapidshare.com/files/11764120...frag_v2_05.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.