Asıl Terörist Kim ??????????

30 Ocak 2008
69
2
KAPADOKYA 50
BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASI TERÖRİST DEVLET AMERİKA
İŞTE AMERİKANIN TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM YAPTIĞININ İSPATI
BU YAZIDAN SONRA HAİNLERE VE DESTEKÇİLERİNE NASIL DAVRANACAĞINIZA VARIN SİZ KARAR VERİN

EMEKLİ BİNBAŞI SERHAT KARADENİZ DEN ŞOK AÇIKLAMALAR

İNCİRLİK’TEN KALKAN ÇEKİÇ GÜÇ HELİKOPTERLERİNİN PKK’YA MALZEME ATTIĞINI GÖZLERİMLE GÖRDÜM
Kuzey Irak’a yaptığımız bir operasyon sırasında da bir ABD helikopterinin bizim çatışma içerisinde olduğumuz bölgedeki PKK’lılara malzeme attıklarını teşhis ettik, gözlerimizle gördük. İncirlik’ten kalkan Çekiç Güç uçakları PKK’ya havadan malzeme desteğinde bulunuyorlardı. Çekiç Güç de yanlış bir teşhisdi. Türkiye o dönemde üslerinde denetimini sağlayamıyordu. Bu olay diplomatik yolla protesto edildi ancak gelen cevap çok komikti: “Biz onu peşmergelere atıyorduk yanlışlıkla oraya gitmiş

“TSK’DA M-16 YOKKEN PKK’DAN M-16 PİYADE TÜFEĞİ YAKALIYORDUK”
Hakkari’de görev yaptığım dönemde bunun örneklerini yaşadık. O yıllarda basında bu kadar yer almayan ABD’nin faaliyetleri artık ayyuka çıkmış durumda. Artık kendileri de kabul ediyor PKK’nın elindeki silahların ABD menşeli olduğunu. İkiyaka Dağları’nda bir operasyonda PKK’lılardan M-16 piyade tüfekleri ele geçirdik. Bu tüfekler o yıllarında ABD askerinin piyade tüfeğiydi. Henüz bu tüfekler TSK da bulunmuyordu. O zaman bunun bir rastlantı olmadığını düşünüyorduk.

Bu konuyla ilgili aslında başımızdan çok olay geçti. O yıllarda TSK helikopterlerinin gece görüş imkanı olmadığından gece görevlerine çıkamıyorduk. İlk kez 1993’te TSK’nın çok eleştirilen ve terörle mücadelede yüksek başarıları olan tamamen astsubay ve subaylardan oluşan özel harekattan arkadaşlarımıza Cudi Dağı’na gece operasyon düzenleme emri geldi. Bu operasyon için pilotlarımız sadece gece görüş gözlüğü takarak helikopteri kaldırabildi. Helikopter Cudi’ye inerken bir PKK mensubu bizim helikopteri yönlendiriyor.yani gelen helikopteri türk değilde amerikan helikopteri sanıyor.
 
Son düzenleme:

K!TYD4Y!

Katılımcı Üye
14 Tem 2008
393
7
Hazır Çorba Yapıyor...
Zaten amerika türkiyeyi yeri ve konumu yüzünden kıskanan bir ülkedir amerika...Hindistanda terör warmı??Yok niye Çünkü hindistanın özel konumu yok.Onun için öyle ülkeleri önemsemiyolar..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.