Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ask.fm de anonim olarak sorulan soruların kimin sorduğunu nasıl bulabiliriz yardım edebilecek olan var mi?
İtiraf edeyim ben de çok aradımAlternatif bulamadım dostum.Ama sosyal mühendislik en iyisidir.Anonimlerle dire etkileşim halindesin.Ben şu ana kadar neredeyse herkesi tahmin ettim ve tanımadığım kişiler haricinde tutturduğumu gördüm zamanı gelince
Daha somut bir şeyler istersen biriyle sohbet ortamı kurduktan sonra ask fm i anonimlere kapat.O kişi farkında olmadan anonimden çıkarak soru soracakDalgın birine denk geldinse ve ask fm hesabı varsa karşı tarafın yoğun konuşmalar esnasında işe yarar
![]()
Ama daha somut bir şey beklemeBiraz zor bulursun.Uğraşman gerekecek
![]()
Malesef öyle bişey yok burda bir çok arkadaş bunu soruyor yav arkadaş sitenin kodunda ki algoritması böyle onu bulman için ask.fm in veri tabanına girmen gerekiyor ki buda imkansız gibi bişey kolay gelsin![]()
Kim dedi yok var oyle bir sey ruslarin proqrami var bende onla bakiyorum buluyor