aSK'Mı Para'Mı ___

aSK'Mı Para'Mı ___

  • ParaYLa MuTLuLuK OLMaz __Her zaman asSK

    Oy: 42 38.9%
  • AsK qeLiP qİDiciDir _Her zaman Para

    Oy: 66 61.1%

  • Kullanılan toplam oy
    108

HaCKeR86

Yeni üye
22 Eyl 2008
40
0
ben para dedim.'paran olunca gerçek aşkı bulamassın.kızlar kendi çıkarları için seni sever' sözüne tamamen karşıyım.tüm kızlar böyle değildir.ama para şıkkında da bir hata vardı.'aşk gelip geçicidir' diye.zaten gelip geçici aşk aşk değildir ki.. gerçek aşk gelip geçmez.
 

Ra's al Ghul

Yaşayan Forum Efsanesi
1 Mar 2007
7,966
2
glenn moors
paranın satın alamayacağı şeyler vardır... ;) (sakın mastercard yazmayın neyi kastettiğimi anladınız siz) :D
 
Son düzenleme:

£Lif

Katılımcı Üye
9 Eki 2009
622
0
İzmir
Tabiki " AŞK" Aşk'ın koşulu olmaz..Koşulsuz , sebepsiz,kaidesizdir .. Hiç ummadığınız planlamadığınız anda oluşuverir .. Bir bütündür aşık olduğunuz kişinin herşeyi özel her şeyi güzeldir:=) Düşünün para var güzellik var ama değer yok her ortamda sizi küçük düşüren yada deşifre eden bir sevgiliniz var hala ona aşık olabilirmisiniz.. Aşk herşeyden önce" birbirine bakmak değil birlikte aynı yöne bakmaktır".. Maddeyle aşkı eş değer tutanlar heran terkeden olabilir güvenmeyiniz uzak durun kendinizi kullandırtmayın derim:)
 

KaRa HiLaL

Katılımcı Üye
31 Tem 2008
599
0
Ankara
aşk desede bazıları parasızlıktan aşkını kalbine gömer...
nikah masısındaki sözler doğru aşkla karın doymaz :D:D:D:D
 

HerGeLe78

Katılımcı Üye
4 Ara 2009
474
0
geliyo bu koku yaw :S
Bnce paranın olması daha iyi parasız bi aşkın olunca nereye kdr yüricek mesela ama paran oldugu zaman birilerine yardım yaparsın ekliklerini giderirsin sonra gonlu buyukluk yapmadan sevdiklerinle guzel guzel harcarsın :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.