ASPX hakkında bilgi!!!

vuslat

Yeni üye
30 Eyl 2006
7
0
evet arkadaslar

Aspx nasil bir dildir bu yaaa

nerde bedava sms sayfası varsa aspx nerde canlı yayın sayfası varsa aspx

bana bu konuda yardımcı olacak bir arkadas arıyorum

aspx in çalışma mantıgı nedir

ne tür hostlarda calısır..


bazı sms ve bedava arama programları var aspx mantıgına dayalı
eger bunun mantıgını kavrarsak guzel ulkemin guzel insanları için bedava sms sayfaları yazarız..
 

orkunakgun

Yeni üye
26 Ara 2006
1
0
bu konu hakkında bilgi vericek olan varsa teşekkürlerimi borç bilirim aspx hakkında benimde bilgiye ihtiyacım vardır bu ilk cvp..
 

jamoika

Yeni üye
31 Ara 2006
1
0
aspx asp nin net şeklidir şuanda borland firmasıda delphi 2005 ve delphi 2006 sürümlerinde bu mantığı kullanmaktadır
 

Lithium

Yeni üye
10 Haz 2007
5
0
Arkadaşlar .aspx uzantılı dosyalar Microsoft'un geliştirmekte olduğu Framework üzerinden çalışan yeni bir programlama teknolojisidir.

ASP ile ASP.NET arasında pek fark yok gibi görünse de temelinde çok şey değişmiştir.
Özellikle ASP.NET C# kodlama diliyle çalışılırsa ortaya çok harika uygulamalar çıkarılabilir. Ve gün geçtikçe daha fazla websitesi .NET diline geçiyor. aspx in en büyük avantajı ASP programlarken yeni form elemanları ve kodlarla yazacağımız bir uygulamayı dakikalar içerisinde sayfaya dökebilmesi. Tabi bunu yapabilmek için C# dilini bilmek gerekiyor.
 

Pc_PoLiCe

Yeni üye
2 Tem 2007
2
0
aspx cok zor bır dıl Galıba :S ben De Sadece HtmL We Flash Bıllıorum

WWW.CYBER-STYLE.ORG
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.