Asus, Android tableti Eee Pad Transformer'ın yeni varisi üzerinde çalışıyor

!nFiNiTe

Kadim Üye
21 Şub 2011
5,915
3
Hell
DH_Asus_Eee_Transformer_2.jpg

Geliştirdiği başarılı dahili ve harici bilgisayar donanımlarıyla gayet yakından tanıdığımız Asus firmasının, 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Nvidia Tegra 2 platformu, 1 GB RAM, Android 3.2 ''Honeycomb'' işletim sistemi ve 10.1-inç boyutunda - 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde led aydınlatmalı dokunmatik ekran gibi nitelikleri bünyesinde barındıran tablet bilgisayarı Eee Pad Transformer'ın yeni varisi üzerinde çalışılıyor.

Ayda 400.000 civarında satışı gerçekleştirilen Eee Pad Transformer'ın varisinin üzerinde çalışıldığına dair açıklama Asus'un başkanı Jonney Shih'den geldi. Yeni tabletin, Nvidia'nın 4 çekirdekli ve Kal-El kod adlı Tegra 3 platformundan güç alabileceği ifade ediliyor. Çeşitli spekülasyonlara göre tablet, Android ''Ice Cream Sandwich'' işletim sistemini kullanabilir ve ekim ayına doğru boy gösterebilir.

Bunların yanısıra Asus'un yıl sonuna kadar birbirinden yeni tablet bilgisayarlarıyla karşımıza çıkabileceği ve bu ürünlerini Tüketici Elektroniği Fuarı'nda sergileyebileceği açıklanmakta
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.