ASUS EN9600GT Matrix Nvidia GeForce 9600GT

*reventon*

Uzman üye
28 Eki 2008
1,536
1
asus_en9600gt_matrix_thumb400.jpg



ASUS EN9600GT Matrix


Grafik İşlemci Nvidia GeForce 9600GT Bellek 512 MB GDDR3 Bağlantı Arabirimi 256-bit Giriş Çıkışlar 2x DVI ASUS EN9600GT Matrix

Nvidia GeForce 9600GT yonga setli grafik kartlarından olan Asus EN9600GT Matrix, piyasadaki diğer 9600GT grafik yongalı kartlara göre teknik özellikleri ve soğutma sistemi ile farklılık gösteriyor. Ürünü diğer rakiplerinden ayıran en belirgin özelliği akıllı fan kontrolü oluyor. Fan hızlarını, saat hızlarını otomatik olarak ayarlayabilen grafik kartı bunun yanı sıra iki farklı soğutma çözümünü kullanabilme özelliği ile enerji tasarrufu sağlıyor. Hybrid Cooler özelliği sayesinde ofis uygulamaları, internette gezinme gibi durumlarda pasif soğutma özelliğinden daha fazla yararlanırken, oyun oynarken grafik gücünü en çok ihtiyaç duyduğumuz durumlarda fanın daha hızlı çalışır duruma getirerek, grafik kartının performansını artırıyor. Fanın çalışır duruma geldiği zamanlarda gürültülü olması en büyük dezavantajı olarak göze çarpıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.