Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elimde asus n53sn serisi i7 işlemçili olan bi laptop bulunmakta, amma velakin bilgi. Belki 5 defa servise gitti garanti bitmeden tüketici haklarına basvuruda bulunacam. Sizce 2650 tl yi geri alabilirmiyim? Veyahut bir üst bilgisayarı bana verirlermi ?
Kasmasından dolayı gitti,sonra ben cipset yandı diye yolladım çünki bilg. Hc acılmıyordu, son zamanlarda ısınma sebebi yüzünden gitti, servistn yeni geldi nerdeyse suanda mavi ekran hatası alıyrum bilgisayarda performans denen illet yok nete girmiyor
Bende mavi ekran hatası alıyorum. Bu Konu'dakileri yaptım kurtuldum.Sende yap daha sonra format at gitsin.Driverlarını da kendin yükle bilgisayarcılara fazla güvenme onların neler yaptığını en iyi ben bilirm
kardeş başka çaren yok gibi görünyor.Konuyu açan adam banlanmış o olaydı sorar hallederdik bir şekilde ama o da yok.sen gene de dene kardeşim net durduk yere niçin kesilsin ki?