Asus rp-n12 ile internet kurulumu (Yardım)

annassa

Üye
26 Tem 2010
78
0
Elimde asus rp-n12 model bi wifi güçlendiricisi var. Apartmanımızda ortak internet hattı çekili, evde kablosu var. Bu aygıta kabloyu bağlayıp internete girmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Aygıta kabloyu bağlayıp fişe taktım, kurulum sayfasına girip ap mod u seçtim bana bir yönerge göstermedi. Kullanmasını bilen var mı ne yapmak gerekiyor ? hızlı kurulum menüsüne basınca wifi listesini gösteriyor. Wifi yok sadece kablo var
 

Hasqer

Uzman üye
27 Haz 2016
1,197
7
Asıl Modemin Wifisini Bağlaman Gerekiyor Güçlendiriciye

Eğer Wifi Yok Sadece Kabloluysa Wifi Güçlendirici İşine Yaramaz Wifi Alanını Arttırıyor Sadece..
 

annassa

Üye
26 Tem 2010
78
0
Teşekkür ederim sorunu çözdüm. Ben ap mod seçtikten sonra hızlı ayara basınca otomatik wifi güçlendirme moduna giriyormuş. Kabloyu kullanma menüsünü buldum :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.