Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anti Virüs programının kapalı olduğuna emin misin? Dosyayı AV sildiği için o hatayı veriyor.portu açtım exeyi oluşturdum ama tıklayınca dosya bulunamadı diyor antivirüsde yok
eminim şu anda herşey kapalı denedim hatada vermedi ratta çalışmadı 2. ratı oluşturup tekrar denedim virüs programı kapalıyken yine olmadı hatada vermedi port açık ama log düşmüyorAnti Virüs programının kapalı olduğuna emin misin? Dosyayı AV sildiği için o hatayı veriyor.
yine böyle olmuştu darkcomettede tıklayınca log düşmüyordu upx e al demişti bir tane moderatör olmuştuAnti Virüs programının kapalı olduğuna emin misin? Dosyayı AV sildiği için o hatayı veriyor.
Evet, o moderatör bendim.eminim şu anda herşey kapalı denedim hatada vermedi ratta çalışmadı 2. ratı oluşturup tekrar denedim virüs programı kapalıyken yine olmadı hatada vermedi port açık ama log düşmüyor
yine böyle olmuştu darkcomettede tıklayınca log düşmüyordu upx e al demişti bir tane moderatör olmuştu
dc versem ekran açıyım port checkerdan bakıyorum port açık firewall kapalı kendi pcmde denedim ordada çalışmadı vdsde de çalışmadıEvet, o moderatör bendim.
Sorunun portta olduğunu düşünüyorum, nereden açıyorsun öncelikle? Firewall kapalı mı?