Ata'dan emanet ''NUTUK''

BozkurtOrdusu

Uzman üye
15 Tem 2016
1,871
0
Ankara
Bir Türk'ün atasının yazdığı kitabı okuyabilmesi ne büyük bir lütuf...
Eskiden Nutuk okuyunca büyük adam, vatansever adam olurduk ailemizin gözünde, milletin gözünde... Şimdi ise siyasi bir emel haline gelmiş durumda, gidip bir yerde Nutuk okusanız insanların soğuk bakışlarını hissediyorsunuz.
Ülkenin en vahim hali de bu işte, tek taraflı Ata sevgisi, Osmanlıcı veya Cumhuriyetçi olarak ikiye bölünmüş durumdayız, tamamen cahillikten kaynaklanan bir durum.

Nutuk gençlere bir emanettir. Atatürk o kitabı bizlere emanet bıraktığı bu vatanı daha iyi anlamamız için yazdı, biz ise siyası emel haline getirdik.


r3R71P.jpg


Eskiden bir kırtasiye'ye gidip ''abi ben Nutuk kitabını istiyorum'' deyince o abimizin bizden para almadığı günleri bile hatırlıyorum.
Tüm bu olumsuzluklara rağmen NUTUK okumaya, Atatürk yolunda olmaya devam ediyoruz.


Osmanlı neyse Türkiye'de odur! İkiye bölenler utansın.
 

Liebe55

Uzman üye
24 May 2016
1,659
0
39
Unmöglichkei
Neydik ne olduk , ne güzel özetlemişsin. 90 lı yılların başında aldığım o güzelim kitabı hala açıp açıp okurum. Eline sağlık.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.