Atatürk bu ülke için neler yapmıştır ? >>Kompozisyon sınavı 1 cumle ve 100 puan :)

spyfurkan

Katılımcı Üye
8 Eyl 2007
902
1
Şanlıurfa
Arkadaşlar sene 2006 yı hatırladım bir and****ompozisyon sınavımızda bir konu vermişti öğretmenimiz. '''Atatürk bu ülke için neler yapmıştır ? ''' Konumuz buydu biz başladık her zAmanki gibi yazmaya.Ama bir arkadaşımız vardı ki (ERCAN) 1 cümle yazmıştı VE ve 2 kelimecik.Sınavı ismini soy ismini ve o cümlei yazması 7 sanıyesını bıle almadı ve öğretmene kağıdı vererek öğretmenden 100 puan aldı.Ama öğretmenimiz onun kağıdına değil de kıvrak zekâsına 100 verdiğini söylemişti..........İşte o cümle ve 2 kelime
smile.gif

biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Neler yapmadı ki
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif


100 aldı adam

ALINTIDIR
 

fatih866

Yeni üye
17 Kas 2008
15
0
Madem kolpa yapıcanda bilinmedik yerlerden al aynı kelimeyi aynı soruyuda birebir alma tvden
 

lord_by_hacker

Uzman üye
27 Tem 2007
1,151
14
ÖzGüRLüK
yani madem kopya yapıcan bukadar belli etme doğru atatürk ne yapmadıki ama bu sizin okula ve ercana özgü bişey değil iyi atmışsın bu diploma töreninde yapılan bişey.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.