Atatürke Göre En Büyük İnsan

autlow

Katılımcı Üye
10 Mar 2008
429
6
Ankara
Atatürk' e göre dünyanın en büyük insanı

Atatürk bir akşam, Çankaya' da arkadaşlarına sordu
- Dünyanın en büyük insanı kimdir?
- Timur' dur Paşam!
- Değil.
- Fatih' tir.
- Değil.
- Yavuz Sultan Selim.
- Değil.
- Alpaslan.
- Değil.
- Napolyon.
- İskender.
- Değil.
Nafile!.. Ne derlerse Atatürk 'değil' diyordu. Dalkavuklardan biri dayanamadı:
- Sizsiniz Paşam., dedi.
Atatürk, bu zatı tersledikten sonra, sualinin cevabını kendisi verdi:
- Dünyanın en büyük insanı Hz. Muhammed' dir. Ölümünden bu yana binüçyüz sene geçtiği halde, günde beş vakit, Cenab-ı Allah' tan sonra adı söylenen Hz. Muhammed' dir.Bana görede Hz.Muhammed
 

eSc-pHr34k

Katılımcı Üye
15 Ağu 2008
435
10
sürekli değişir
Atatürk Bölümü'nde bu konu mevcut.. Bu arada bu konunun Garip Olaylar Bölümü'nde ne işi var anlamadım Atatürk garip birşey mi söylemiş !!?? Söylediği söz son derece güzel bana göre..
 

HASAN YALDIZ

Yeni üye
6 Eyl 2008
6
0
autlow arkadaşımızı kınıyorumm Atatürk ve HZ.Muhammed yazısının geçtiği bi yerde renkli yazılar hiç hoş değill
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.