Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi Wallpaper

Se-ZeR

Emektar
12 Tem 2008
10,796
117
Antalya
59697810.png

Kısa ve öz bir çalışma :)
Arkaplan olarak kullanıma gayet uygun :)
 

satuk

Üye
16 Tem 2009
135
0
Lüleburgaz
Benim fikrim, yazılar parlak değilde beyaz bir tonda olsa daha hoş olurdu. Böyle biraz gösterişli kaçmış sanki onun dışında gayet hoş :)
 

InferNoOo

Uzman üye
11 Şub 2012
1,093
0
Biliyim ki ben?
Hoşuma gitti :)
Farklı bi düşünce.
Gençliğe hitabeyi ele almak aklıma gelmezdi :) Tebrikler.
Eleştirme açısından bakarsam;
Eğer Arkaplanda olan duvar ve çatırdamaları hafif bir şekilde gençliğe hitabenin altına geçse idi daha iyi olurdu.
 

Se-ZeR

Emektar
12 Tem 2008
10,796
117
Antalya
Değerli yorumlar için ve en az onlar kadar benim için önemli olan eleştiriler için teşekkür ederim :)
 

AknTR

Yeni üye
11 Tem 2012
27
0
arka planı felan sen yaptıysan süper olmuş tek sorun gençliğe hitabenin still i kötü beyazlıklar yüzünden anlaşılmıyor ama süper yinede :) bu arada profil resmindeki ve imzandaki grafikleri çok beğendim prosun :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.