Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DqngreoS

Yeni üye
25 May 2009
5
0
Gençlik ..

Şimdi ki Gençlik Bunları Yapmak Deil Ezberlemeye Tenezzül Etmiyorlar ...

Atatürkün Gençliğe Hitabını Paylaşıp Sitemizde Bulunan Arkadaşları Bilinçlendirdiğin İçin Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunarım ..



By DqngreoS
 

fruko0034

Yeni üye
15 Tem 2009
8
0
Beni etkilemiştir

Tarihin her devresinde yaşanabilecek olan siyaset içerisindeki kirli oyunları körpe beyinlere veciz bir şekilde anlatabilmesi açısından iyi tasarlanmış bir hitabe. Her hatırladığımda şu zamana kadar yaşanmış siyasi dalavereleri, bunalımları çok iyi anlatıyor.
 

mesutgun1982

Uzman üye
20 Mar 2008
1,069
3
atatürk iyi biriydi
Hay allah senden razı olsun beni güldürmeyi başara bildiğin için.oxford üniversitesinde liderlik derslerinde ölmeyi emretme konusunda teorileri okutulan ve dünyanın son yüzyılında dünyaya özel olarak gönderilmiş bir lider olarak kabul edilen Mustafa KEMAL hakkındaki yorumun muhteşem.Ama ben inanıyorumki o senin gönül güzelliğin.Sana saygılarımı sunuyorum.Mesut GÜN.
 

RaıdMax

Yeni üye
19 Eki 2009
50
0
pop şarkı ezberlicene istiklal marşımızı , gençlige hitabemizi ezberlese tüm gençler daha güzel bi türkiye bizlerin olucaktır ozaman
 

theXTaZY

Katılımcı Üye
3 Ocak 2007
696
33
sincity
arkadaslar ezberlemek onemli degil . . onemli olan ATA mizin hitabede bahsettiklerini anlayabilmek...Hitabeyi ezberlemek bize birsey kazandirmaz ama anlamak bize cok seyler katar....mesela soyle demis ATAM

" Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. "

Bence su anda memleketin durumu bundan ibarettir.....Yani demek istedigim sadece hitabeyi bilmek icin ezberlemeyin....Orda yazanlari anlayin ve uyarilari dikkate alin....Hepinize saygilar
 
16 Ağu 2008
242
0
Hitabenin son kısımlarına yaklaşıyoruz ülke olarak ve ipleri göğülicek yeni Türkler genç Türkler olcak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.