P Prometh Katılımcı Üye Katılım 9 Nis 2013 Mesajlar 845 Tepkime puanı 0 Konum Yalova Kredi 0 8 May 2015 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar ; Oyunu kurdum sorunsuz crackledim lakin launcher'ı açtığımda oyna kısmı geliyor basıyorum hiç birşey olmuyor ne hata veriyor ne de oyunu açıyor . Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim .
Selamun aleyküm arkadaşlar ; Oyunu kurdum sorunsuz crackledim lakin launcher'ı açtığımda oyna kısmı geliyor basıyorum hiç birşey olmuyor ne hata veriyor ne de oyunu açıyor . Çözümü bilen paylaşırsa sevinirim .
A ahmet741 Katılımcı Üye Katılım 17 Nis 2014 Mesajlar 600 Tepkime puanı 0 Konum Ankara Kredi 0 8 May 2015 #2 steam kurmn lazm diye biliyorum Oyla 0 Downvote
P Prometh Katılımcı Üye Katılım 9 Nis 2013 Mesajlar 845 Tepkime puanı 0 Konum Yalova Kredi 0 8 May 2015 Konuyu başlatan #3 ahmet741' Alıntı: steam kurmn lazm diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Steam kurulu ve çevrimdışı , çevrimiçi denedim . Oyla 0 Downvote
ahmet741' Alıntı: steam kurmn lazm diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Steam kurulu ve çevrimdışı , çevrimiçi denedim .