AudioCommander 3.4

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
708-w400.jpg

AudioCommander, hızlı, çok yapılandırılabilir komut-çizgi ve arayüz dönüştürücü [encoder] ve neredeyse bütünüyle uygun ses formatlarını destekleyen şifre çözücü ve ses dönüştürücü bir yazılımdır. Yazılım, CD’den WAV, MP3, WMA, OGG, AAC, AC3, AMR, 3GP, AIFF, AU, VOX, RAW, GSM, ADPCM, A-LAW, u-LAW, g726, g721, g723, MPC, MP+, MOV, QT, AVI, Audio, ETC ses biçimlerini birbirine dönüştürmektedir. Ayrıca MP3 biçimindeki sesleri, WMA, WAV,OGG, AAC, AC3, AMR, AIFF, ADPCM, A-LAW, u-LAW, DSP, GSM ve VOX ses biçimine dönüştürebilmektedir. Çift Kanal (Stereo) ve Tek kanal(Mono) ses seçeneklerine sahip bir yazılımdır.
Günümüzde kullanıcılar artık tek bir işi yapan yazılıma fazla itibar etmemektedirler. Kullanıcıların çoğu, tek bir yazılımla bir çok işi görmek istemektedirler. Hiç bir kişi yoktur ki, günümüzde ses ile işi olmasın. Gerek bir Mp3 ses biçimini diğer ses biçimlerine çevirme, gerekse herhangi bir ses biçiminin ses çözümünü yapma olsun mutlaka ses ile ilgili bir işleri olmuştur. Hele bir de günümüzün elektronik cihazları ile çektiğimiz görüntüler yok mu. Bazan ses biçimleri mevcut kullanılan ses biçimlerine uymamaktadır. Ya çok özel bir anımızdır bu, ya da bir daha asla bir araya gelmeyecek bir an. Kullanıcı bu durumda işin içinden çıkamaz ve başlar bu işi yapacak bir yazılım aramaya. İşte sizlere bu işi yapacak, hem de bir çok ses biçimini destekleyerek bir birine
dönüştürecek yazılımı innDir kullanıcıları ile paylaşmaktayız.
Yazılım, kullanıcı karşısına kolay ve anlaşılır bir arayüzle gelmektedir. 8000 Hz’den 48000 Hz’e kadar ses frekans hızlarını(bitrate) desteklemektedir. Örneğin belirli bir ayar gerektiren, 128 [kbpsa] bir mp3′ü 320 [kbps] ayar gerektiren donanımsal bir cihazda kullanmak için, ses biçimini sıkıştırmakta veya daha yüksek bit hızlarının desteklemesini sunabilmektedir. Geniş aralığı, biçim yapısı, yazılımı ile çok esnek yapıya sahip olan yazılım, geniş aralıkta ses frekanslarını desteklemekte ve arzu edilen herhangi bir ses dosyasının dönüşmesi için tam bir çözüm sağlamaktadır. Tüm dönüşümleri, çıktı biçimine, çeviren kaynaktan doğrudan yapan, zaman ve veri kaybetmeden değişecek biçim türüne hızlı bir şekilde giden, potansiyel kalite kaybına imkan vermeyen bir yapıya sahiptir.
ÖZELLİKLER:
# CD’den direkt olarak diğer tüm ses biçimlerine çevirebilmektedir.
# AIFF ses biçiminde 2 Bit aralığından 32 Bit aralığına kadar bit hız değeri verebilmektedir.
# MP2 ve MP3 ses biçiminde 8 Bit hız değeri ile 320 Bit Hız değer aralığını desteklemektedir.
# Ses dönüştürme biçimlerinde ses kalite seviyesini kullanıcının istediği kalite seviyesine getirebilmektedir.
# 5 Kbps ses düzeyinden 320 Kbps ses düzeyine kadar destek verebilmektedir.
# 44 Khz ile 48 Khz ses düzeyi arasını desteklemektedir.
# Ses düzeyini çok hızlı ses düzeyinden yavaş ses düzeyine kadar ayarlayabilmektedir.
# Ses şifrelerini çözerek kullanılabilir ve kaliteli ses seviyesine getirebilmektedir.
# Tüm ses biçimlerinde kullanıcının dönüştürdüğü biçimlerde frekans ve bitrate’leri ayarlamak suretiyle istenilen ses kalitesinde veri elde edilebilmektedir.
# Dönüşüm yaparken ses düzeyinin kaybolmaması için gerekli donanım ve teknolojiye sahiptir.
# Kullanıcı için gerekli olan ve günümüz ses biçimlerinin tamamını destekleyen bir yapıya sahiptir.
# Tüm dönüşümleri, çıktı biçimine, çeviren kaynaktan doğrudan yapmakta ve verileri ses kaybına uğratmamaktadır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.