"Auto Hide IP v5.1.4.6 "

KETUR III

Uzman üye
3 Kas 2011
1,477
0
OTHERWORLD
Auto Hide IP v5.1.4.6 - Cracked .exe
autohide.jpg


Açıklama
Internet üzerinden Tarama bugünün dünyasında daha fazla ve daha tehlikeli hale gelmektedir. Ev adresi, kredi kartı bilgileri, sosyal güvenlik bilgileri, banka hesapları ve diğer kişisel bilgiler, korsanlara ve kimlik hırsızlarından dışında herhangi bir bilgi almak için IP adresi kullanmak için çalışıyoruz.


Auto Hide IP anonim sörf yapabilir, IP adresi her birkaç dakikada bir otomatik olarak değiştirmek, gizlilik koruma yazılımı sizin gerçek IP adresinizi gizlemek için olanak sağlar.
Bununla beraber, "IP Ülke seçin" seçeneği ile farklı ülkeden sahte bir IP adresi seçin ve doğrudan IP kontrol edebilirsiniz. Bu çevrimiçi kimliğinizi gösteren hackerlar sahte bir IP adresi engelleme ve izlemeye meraklı gözlerden gizlemek için izin verir. Ayrıca "Başlangıç ​​Launch" ve ardından Windows'ta oturum açtığınızda otomatik olarak sahte bir IP adresi çalıştırmak ve yük olacaktır seçebilirsiniz. Ayrıca, kolayca bir düğmeye tıklama ile, sahte IP ve gerçek IP arasında geçiş yapabilirsiniz.
Otomatik IP Internet Explorer, Firefox, Opera, Maxthon, MyIE ve yönlendiriciler, güvenlik duvarları, ev ağları, kablosuz ağlar ve internet başka türlü her türlü uyumlu çalışır gizleyin.

ÖZELLİKLERİ:
- Anonim Web Sörf
Yerine gerçek bir sahte IP kandırdın olacak korsanlara karşı sahte IP adresleri ve bekçi atayın.
- Kişisel Kimlik koruyun
Web'de sörf yaparken web aktivitesinin izlenmesi ya da finansal bilgiler gibi kişisel bilgilerinizi çalmak hacker veya kimlik hırsızları önlemek için sizin gerçek IP gizleyin.
IP Ülke seçin
"IP Ülke seçin" ve doğrudan geçerli IP kontrol edebilirsiniz üzerinden farklı ülkeden sahte IP kullanabilmek için karar verirler.
- Anonim e-postalar gönderin
E-posta başlıklarını sizin gerçek IP adresinizi gizlemek. Korunan olun, Yahoo! e-posta göndererek Hot-posta, GMail, vb.
- Forum ve Mesaj Panoları Kendinizi Un-ban
Auto Hide IP yasaklanmış olan herhangi bir forum veya kısıtlı web siteleri erişim sağlar IP değiştirmek için kullanın.


Biçim: Exe
Platform: Windows
Dil: İngilizce
Hoster: Filesonic
Boyut: 5.91 mb

Indirme Linki

Download AutoHide_v5.1.4.6.rar for free on Filesonic.com

Sifre: mesp2201
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.