Autocad 2009 (FULL)

hocam78

Adanmış Üye
10 Şub 2008
6,192
90
heran her ye
ohscvcpu1.jpg


arkadaşlarım autocad çizim programını bilmeyen yoktur herhalde... 2009 versiyonu ile o kadar büyük yenilikler geldiki gözlerinize inanamayacaksınız... daha önceki sürümleri kullanamayıp bu sevdadan vazgeçen arkadaşlar 2009 ile tekrar denesin derim... bir çok şey otomatik olarak program tarafından yapılıyor... kendim photoshopta çok iyiyim ama autocad i kullanamamıştım... autocad 2009 ise bir hayli kolay geldi bana... tabii ki 3D çizimler hala zor ama biraz kurcaladıktan sonra eminimki çözeceğim...


PART-1http://rapidshare.com/files/133517470/autocad_2009.part01.rar

[URL="http://rapidshare.com/files/133548210/autocad_2009.part02.rar"]PART-2 [url]https://tik.lat/5IfkY


PART-10 --->

https://tik.lat/qB9L4

PART-11 --->

https://tik.lat/83YPb

PART-12 --->

https://tik.lat/abyU3


ÖNEMLİ NOT : ARKADAŞLAR TOPLAM 12 PART VE 1.08GB BOYUTUNDADIR... RAR'DAN ÇIKINCA 1.58GB OLUYOR


Rar Pass: [email protected]
 
Son düzenleme:

emuhfaruk

Yeni üye
1 Şub 2008
13
0
ne gibi sorun olduğunu yazarsan hallederiz

HOCAM problem rapidden kaynaklanıyordu.Sorun halledildi.Yardımın için yine de saolun.EMEĞİNE TŞK EDERİM..

NOT:program FULLDUR.CRACK MECVUTTUR.İÇİNDEKİ SERİAL NUMBER'dan herhangi birini programın kurulma aşamasında ilgili yere giriyorsunuz.Daha sonra programı kuruyorsunuz.Programı ve crackı aynı anda çalıştırıyorsunuz.Girdiğiniz serial number'dan aktivasyon yaparken size 'Request Code' vericek.O kodu keygende ilgili yere yazıp oradan generate tıklayıp size aktivasyon kodu vericek.Onu da Autocad programını aktive ederken aktivasyon yere tıkladığında program full oluyor.BİLMEYEN ARKADAŞLAR olaiblir düşüncesiyle..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.