Çözüldü Autocad 2013 64 bit ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SpyKod

Katılımcı Üye
8 Şub 2006
351
70
Tarsus
Merhaba arkadaşlar.. forumda aradım bulamadım. Bana 2013 sürümü lazım 64 bit elinde olan varmı.. mümkünse yandex,google driver, vs.. 10 parcada indire bileceğim yerler lazım.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
islam_hacker

AutoDesk AutoCAD 2013 (64Bit) Full

Güçlü ve Esnek 2B ve 3B Tasarım Yazılımı
Etrafınızdaki dünyayı dünyanın önde gelen 2B ve 3B CAD tasarım araçlarından biri olan AutoCAD® yazılımının güçlü ve esnek özellikleriyle tasarlayın ve biçimlendirin. CAD tasarım yazılımı. Güçlü tasarım toplama ve dokümantasyon araçları ile tasarım ve dokümantasyon iş akışlarınıza bağlanarak ve bu iş akışlarını kolaylaştırarak üretkenliği en üst seviyeye çıkarın. AutoCAD, Windows® ve Mac® işletim sistemlerinde kullanılır.

AutoCAD i AutoCAD Design Suite in bir parçası olarak satın alarak görsel iletişim iş akışlarının kolay kullanımı sayesinde ürünün gücünü arttırın.

Tasarım
Konseptlerinizin gerçeğe dönüşmesine yardımcı olan pratik CAD araçları ile 2B ve 3B ortamda tasarım fikirleri keşfedin.
Dokümante edin
Projelerinizi konseptten sonuca güçlü dokümantasyon araçları ile yönlendirin. Tekrarlayan işleri en aza indiren ve bitirme zamanınızı hızlandıran otomasyon, yönetim ve düzenleme araçları sayesinde daha hızlı çalışın.
Bağlanın
Kritik tasarım verilerinizi daha güvenli ve etkili bir biçimde paylaşın. Herkesi her zaman sürecin içinde tutmanızı sağlayan yerel DWG™ desteğinin sunduğu avantajları keşfedin.
Özelleştirin
AutoCAD® yazılımınızı, iş gereksinimlerinizle birlikte çalışacak şekilde özelleştirin.

Not : Dosya türü .iso olup dosya içersinde kurulum metni mevcuttur (Klasik autocad kurulumu).


RAR ŞİFRESİ :

Turbobit (rar yapılmamış iso dosyası) | uptobox | turbobit

Yardımcı olduysam teşekkür butonuna basmayı unutma :)
 
Son düzenleme:

Aydogan'

Ticaret Kategori Sorumlusu
13 Tem 2017
3,143
512
THT's database
Merhaba, Konu içeriği incelemiş olup sorunun çözüldüğüne kanaat getirilerek, daha fazla post kasılmasını önlemek ve sorunu yaşayan diğer üyelerimizin arama yaptıklarında daha kolay bulması için konu kilitlenip, "Çözüldü" ibaresi eklenmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.