AutoCAD Portable 2013 SP1.1 x86 (Win 8 uyumlu)

buyuk

Katılımcı Üye
9 Eyl 2007
399
0
Portable AutoCAD 2013 SP1.1 x86 (Win 8)

UrE3F.jpg


AutoCAD 2D ve 3D tasarım çözümlerinde dünya lideridir. Daha fazla grafik olarak, 3D modelleme bize tasarım çalışmaları ve dokümantasyon, paylaşmak modelleri hızlandırmak ve yeni fikirler geliştirmek için olanak sağlar.
Sistem gereksinimleri:
* Microsoft Windows 8
* Intel Pentium 4 veya SSE2 desteği ile 3 GHz veya daha yüksek bir saat frekansı ile AMD Athlon çift çekirdekli işlemci
* 2 GB RAM (4 GB)
* 1024 x 768 çözünürlüğe sahip monitör ve rejimin gerçek renk desteği (1600 önerilen çözünürlük x 1050 ve üzeri)
* Microsoft Internet Explorer 7.0 veya üstü

Müşterilerine geniş bir yelpazede ihtiyaçlarını tatmin edebilir eklentilerin AutoCAD mevcut binlerce için. Bu yeni bir yol tasarım zamanı - süre Autokad.

AutoCAD 2013, en karmaşık tasarım sorunları çözmek için izin verir. Cisim ve yüzey tasarım doğrulama süresi çeşitli modellenmiştir keyfi şekilleri oluşturma araçları büyük ölçüde azalmıştır; parametrik çizim taraftan tüm yararlı bilgileri tutmak için yardımcı olur. Proje fikirler PDF yanı sıra, 3D baskı ile elde edilen sahte olarak görselleştirilebilir. Hala çok çabuk gerçeğe dönüştü değil hiçbir fikrim.

Ekstralar. Bilgi:
Program, taşınabilir kurulum olmadan çalışıyor
7-Gün uykusu: 7 günde bir, klasör ve Autodesk Sync Fontlar silin ve tekrar çalışmaya
Annoying penceresi "programı çalışmayı durdurdu ..." kapalı olmalıdır, torba montaj ...
Virtualke test edilmiştir...


Link: FileFactory - Traffic Share
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.