Avast 6.0 Full Free Edition
61,23 MB
İNDİR
Uploadstation - Your #1 Free File Hosting Service Made Simple
Avast! 200 milyondan fazla kullanıcı ile Free Antivirus Dünyanın en popüler ve güçlü bir anti-virüs programları biridir. Home Edition kişisel tamamen ücretsizdir ve birçok faydalı yeni özellikler ile doludur. Bu e-postalar göndermek ve popüler web siteleri sörf insanlar için mükemmeldir. Ancak, bilgisayar, alışveriş ya da banka on-line hassas veri depolamak, kapsamlı koruma avast tavsiye! Internet Security.
Avast Ana Teknolojiler:
Antivirüs ve anti-spyware motoru
Yenilikçi tarama motoru virüsleri, casus yazılımları ve diğer zararlı maddeler karşı korur.
Gerçek zamanlı anti-rootkit koruması
, bilgisayarınızın işletim sistemi tarafından yüklendiğinde, sıradan tarayıcılar görünmez, gizli kötü amaçlı yazılım ('rootkitler') önler .
avast! WebRep
toplum tarafından sağlanan geribildirim göre, web sitesi güvenilirlik ve karma oyu sağlar .
Boot-time tarayıcı
, işletim sistemi i. altında herhangi bir virüs aktif hale getirmek için başlamadan önce enfeksiyonları için bilgisayarınızı tarar.
Akıllı Tarayıcı
gereken dosya sayısı güvenli uygulamaların bir beyaz liste sayesinde% 80'e kadar tarar azaltır. Güvenli olduğu tespit edilen dosyalar değişmedikçe tekrar taranmaz.
Sessiz / Oyun Modu
otomatik olarak güvenlikten ödün vermeden tam ekran uygulamaları ve pop-up devre dışı bırakır ve diğer bildirimleri algılar.
Gerçek zamanlı Shields
Açılmış / yürütülmüş dosyalar için gerçek zamanlı tarama. Gelen / giden tüm e-posta kötü amaçlı yazılımlara karşı tarar. Tüm ziyaret edilen web sayfaları, indirilen dosyalar, java scriptler tarar. P2P programları üzerinden indirilen dosyaları kontrol eder. , Web sayfaları ve durur 'zero-day "tehditlere ve bilinmeyen zararlı yazılımlara gizli kötü niyetli scriptleri algılar .
Desteklenen İşletim Sistemleri
Windows 7 (herhangi bir Edition 32-bit veya 64-bit)
Windows Vista (herhangi bir Sürümü hariç Starter Edition, 32-bit veya 64-bit)
Windows XP Service Pack 2 veya üstü (herhangi bir Edition 32-bit veya 64-bit)
Microsoft Windows 2000 Professional Service Pack 4
Minimum Sistem Gereksinimleri
Pentium 3 İşlemci
128 MB RAM
200 MB boş sabit disk alanı
Son düzenleme: